U Sarajevu odata počast žrtvama
0
Ispred Ambasade Norveške građani upalili svijeće
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep gest, svaka cast.
Koji ste vi imbecili. To sto se desilo je tragedija, a barem mi znamo za tragedije i imali smo ih dovoljno za sto zivota. I sad pljujete i blatite ovaj mali dobri gest. Zasto? Da, naravno tragedije su i drugim dijelovima svijeta, ali je i ovo jedna od njih. Daleko bilo i nikome nepozeljeno. Mir!
Pod HITNO treba ZABRANITI U BIH- \"CETTNICKO ORRGIJANJE RAVNOGORSKIH POKRETA\"...!!! Ovo je prilika da politicari, pravosudje gradjani BIH-e NAPOKON ZABRANE zauvijek cettnicko orrgijanje SERVA...!!!
struja poskupila boli me racku za Fjordovce
SUOSECAJNOST i SOLIDARNOST SA DRZAVOM NORVESKOM i NJENIM GRADJANIMA...!!!
SVAKA CAST SARAJEVO...!!! VAS SU GENOCCIDASI KRVOLOCI-PATOLOSKI MRZITELJI CIVILIZACIJE -FASISTOIDNI NACCICSTI \"\"\"SERVI I SERVIJA \"\" CETIRI GODINA DRZALI U SACI UBBICE I UBBIJALI VAS NA SAV MOGUC NACIN...!!!
@ mufljuz PALI TI SVJECE, VEC CE BITI NESTO...!!! @ tamburica MOZES TAMBURAT SAMO PO BOSANSKIM CUCLAMA...!!!
Stari Sarajlija je malo,ali vrijede za cijelu BiH...Počnite UČITI OD NJIH!!
U Kalinoviku spontano okupljanje Miting Istine.
srbi su fasisticko-genocidna banda, a to se vidi po njihovim komentarima!
srbi su GENOCIDAN narod!
Lijep i human gest.
Lijep gest nema sta, bosanci razumiju svaciju bol i trgediju. Nazalost malo je onih koji razumiju bosance. Dobar primjer ljudske i iskrene splidarnosti, svaka cast.
... i još da ti kažem; prošao sam ja taj ritual u Gluhoj Bukovici davnih dana, jest malo bolilo, al\' ga sad primam sa lahkoćom. Jel ti jasno!!!
Kakve veze imaju Arapi sa ovim krscanskim norveskim teroristom?!? Imaju zato sto si cetalj GENOCIDNI jel tako ceto? E pa necemo zaboraviti GENOCID nikad usrani genocidni teroristicki srpksi fasisto!!! Jel ti jasno!!!
vazno je da je fricl civilizovan i evropski silovatelj vlastite djece
KRSCANSKI TERORIZAM