Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini politicar koji se nije uspio otcjepiti bez rata, a sin mu je 100 puta gori politicar od njega, izvor svog zla u fbih, tj, njegova stranka
Mislis na Covica koliko sam shvatio, smiri tenzije nece on jos dugo imati posla u BiH. Ostali su jos samoo uvoznici da mu daju glasove heh!
Mislis na Covica koliko sam shvatio, smiri tenzije nece on jos dugo imati posla u BiH. Ostali su jos samoo uvoznici da mu daju glasove heh!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ta drveca su stara preko 60-70 godina. Nema sanse da se ne uniste, tako sto ce zamotati u neku verbalnu konstrukciju, sve i da ih ne uniste odmah ( a gotovo je nemoguce), stradati ce tako sto ce im unistiti korjenje. Cetvorka-gradjani- floskule-mantre-ublehe. Izmjestite saobracaj iz Centra stoko, a ne dovlačite jos vise automobila!!
A vidi zelenih sto su se odjednom zabrinuli za okolinu :-)))) . Nemogucnost ugradnje?
Ti bote gledas sve kroz naocal, zeleni, crveni, plavi. Tako te istini za volju programiraju mediji. Sva politika vam se svela na navijanje kao na fudbalskoj utakmici, eh pa to je ono sto vladajuce strukture i zele. Takve ovce.Onda se u toj kakofoniji jel Dino prenijeo Aljosu preko praga i obratno, građani puše, jer mogu nesmetano ispod stola raditi sta hoce. Dok tebi i takvim bace kosku da reze i da se glođu. NEMA DOBRE VLASTI SAMO DOBRO KONTROLISANA VLAST!
Bolje da su mini firmu napravili umjesto trga Aliji...
Trg krezavog alije
hahah tamo gdje je veliko drvece iskopace sve da naprave parking i zaravnaju trg, a prekoputa gdje je parking maknuce parking da zasade drvece. Sta reci, cestitamo na pameti... fakat kad covjek pogleda odozgo, ono zelenilo usred grada ono bas bode oci. Poravnaaaaaj....
Pa ovo ide Hadzibajriccevom sinu,ne gleda se zelenilo tu.
Vala s obzirom na ime sto se mene tice mogu ga srusit. A ako bi ostao stari naziv onda je velika steta unistiti park za parking.
Betoniraj seljadijo, ništa drugo i ne znaš. U normalnim gradovima svaka i najmanja zelena oaza je svetinja. Kod nas, što nije rat odnio, zabetoniraše poslijeratni "neimari".
Napravi i daj sinu banditu zakon o lokalnoj samoupravi nije jos na snazi a ti otimaj samo to i znas!!!
Napravite to da valja i ne ser1te po portalima. Nemamo mi parka da valja, a od ovog yugo parka prosto te stid da nekome pokažeš i prošetaš ovuda. Uredu skulpture ali one ploče užas...
Ali su biste zasluznih knjizevnika osakatili papci i seljaci sljegli bog zna odakle...pa su tako Ivo Andric, Branko Copic ostali bez glave, a ni ostali nisu bolje prosli...sta zna nasa uboga seljadija, sem da dunduli nargilu i slusa one narko dilere Bube i Jale. Bolje da su uveli da malo policija ceslja taj park jer od polupijanih penzionera koji mokre iz nekog drveta poslije partije saha i emigranata koji smrde na svakom cosku, djecu ne mozes ni pustiti da se tu igraju
samo betoniraj! hehehe, cuj garaza. Eno im Darive na uklazu u grad pa nek umopavaju garazu! Nek buse Trebevic ako treba!
Hvala ti rahmetli predsjednice i slavna Armijo BiH na nasoj divnoj i do sudnjeg dana postojecoj drzavi BOSNI I HERCEGOVINI. Dusmani crknite!!!
Ja predlažem konstruktivno rješenje: garaža ispod, a iznad javni WC samo za veliku nuždu.
Iskreno misljenje bit ce modernije,ljepse i profitabilnije po zajednicu.Vezano za vegetaciju sve se moze ponovo posaditi ljudi sjeti te se rata svako drvo smo skresali da bi se ugrijali jel tako ili nije. Ja sam za ovaj projekat ljepse,modernije i profitabilnije Sarajevo tj. stari grad❤. Ova halabuka se samo dize jer ovaj covjek sto obeca i uradi a kad uradi sve protivnici ma je muka od zavisti.
kako ce se posaditi kad zabetoniras? odakle si sljego u grad. Za drvece mora biti zemlja, i to duboka ispod jer drvece ima korijen. Nisi to znao?
Ne znam sta se bune, ionako je park bio bez veze i trebalo ga je srediti, a stalne guzve oko parkinga Doma Armije se valjda biti proslost. samo, iznad garaze ponovo park i vise zelenila, jer garaza kod Vjecnice je mogla biti puno ljepsa i funkcionalnija, barem plato iznad
iznad garaze ponovo park? kako jbte, neko novo drvece koje pusta korijen u beton? To i jeste problem sto ce ovaj trg biti kao i onaj gore, prazan, hladan sa nekoliko bisti i to je to.
kakv glup komentar. Unisten park Vijecnica i sada unistavanje jos jednog. Kad se ljeti upali, zaobilazice svi u sirokom luku
pa zločinci nemate pravo uništavati ovaj grad više, duh i srce njegovo, dabogda vam se sjeme zatrlo.