Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj kakvi smo mi glupani, kakva stoka to nije normalno
ja rostiljam lijepo mi a vi se nadajte
Jesi ti glasao????
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Spava raja
pitam komsiju da li je glasao...a on mi veli...evo upravo gledam vodi hamilton u f1...
mamura raja treba pomjerit izbore za radni dan, bila bi izlaznost 90 posto svi bi bjezali s posla
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sa se razumijemo, ko god uđe u politiku ima vlastite interese.Davati takvima glas ne pada mi na pamet... kažu uzeće ti glas... eto im ga!
...kakvo glasanje,kakvi bakraci,evo me na poslu,radim citav dan danas zahvaljujuci j*benim izborima.
Gdje su ovi sto pricaju o promjenama i izbornoj krađi. Sad se vidi da su te priče ne utemeljene i zlonamjerne. Imamo ubacene elemente izgleda
Autopijaca je danas... šalu na stranu uzmeš računicu od klixa u zadnji 10 dana 200.000 zaraženi...
SDO nosi ove izbore. 80% njihovih ustane ranom zorom i glasa.
Izašli ili ne, isto nam je. Jadni ljudi čekaju u redu, nadaju se boljem, a kod nas samo gore i gore. Mi smo komedija od države. Prije je izlazilo više ljudi, kako se tad nije ništa promijenilo?! Ja ne znam ko je ovdje lud...
kakav je izlaznost mrtvih ima li kakvi rezultata
da mi je neko barem obecao da mogu popraviti krezave zube putem zdravstvenog osiguranja omah bi izaso i glaso za njega, a vako za koga i zasta?
mala izlaznost znaci SDA sve dobija, njihova glasacka stoka sitnog zuba ne fula ni jedne izbore, uhar je makar upaljac dobit od SDA
Hebo glasanje da koronu fasujem medju tolikim narodom
prazno, odma na red dođeš. Nema čekanja.
Nije bio offside protiv Dinama iz Bresta
Mrtvi glasaju pa zato moguće da i mrtvi pobjeđuju. Kandidat za načelnika Travnika Mirsad Peco preminuo je u Bolnici za plućne bolesti u Travniku uslijed posljedica izazvanih koronavirusom. Rahmet mu duši.
@antibiotik Zna li ko, šta će se raditi u ovom neobičnom slučaju ako on dobije najviše glasova? Da li se bira drugoplasirani kandidat, ponavljaju izbori ili odluku donosi opštinsko vijeće?
izadjimo na izbor i dajmo legitimitet onima koji ce ubuduce moci donositi vanredne mjere upravljanja i ogranicavanja zivota i tovariti dodatne troskove gradjanima za lijecenje bez efekta, umjesto obezbjedjivanja zdravstvene zastite
Molio bih da se predstavnik skupine retardiranih "IZADJI I GLASAJ TUPSONE" javi s prijedlogom za koga to treba glasati da bi se išta promijenilo? Pa nisam ja lud da idem u džehenem,l tako što ću podupriejti nekog kriminalca, a ovamo narod gladuje. Pih, vi glupi imbecilčići. Ko god je glaso, nek se okani džamije sljedeće 4 godine, nesh Boga zeznut. Džaba tupćeš, prodo si se. Ovi koji najviše promovišu Islam u BiH, će u najdublji džehenem, eto, vidjećete.
Ovo nije normalno!!! Na klix-u, po kaHvama svi pljuju po drzavi, po politickim strankama i kako su se obogatili a na izbore NIKO od tih "jadnika" sto rade za kiflu ako ih kakav privatnik uopce i hoce zaposliti NE IZLAZI!!! Uvijek je bilo ko zakuka i od tebe zaprosi okreni ledja od njega jer, da je htio mogao je da si zaradi svoj kruh nasusni. Tako i ovi izbori. Svi protiv SDA a na izbore skoro pa niko i ne izlazi.