Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD ZNA gdje idu pare od polaganja vozackih ispita ...
"ja mislim da je korupcija i pocela od ovih i doktorskih hohstaplera" To si upravu mufljuz uzeo si mi rijeci iz usta. sve je od njih i Doktora pocelo.
ja mislim da je korupcija i pocela od ovih i doktorskih hohstaplera
Ništa čudno od tajkunske države, važno je da sebi i svojim praunucima natrpaju džepove a za radnike nema ni za koru hljeba. samo REVOLUCIJA i skinuti ove sa vlasti i k..ca.
dobiju oni od svakog kandidata koji položi 200 KM mamu im lopovsku karam
najkorupiraniji ljudi poslije politicara se zale da ne dobijaju jos dodatno naknadu za svoj rad. ljudskoj pohlepi i drskosti nema kraja.