Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da jedna ljevica traži rotaciju gradonačelnika... pa vi niste normalni. Izgubili ste, sjedi jedan!
Zalihići su poznata narkomanska familija. Sanel Zalihić bio je registrovani heroinski ovisnik u Mostaru koji je djeci otimao džeparac. Adem Zalihić je registrovani narkoman u Njemačkoj. Šta očekujete od Armana?
Samo građanski Mostar jedan čovjek jedan glas i jedan gradonačelnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj želimo mjesto gradonačelnika da bi ispunili obećanja...nema veze što nismo pobijedili ali hoćemo gradonačelnika??????
Može sve u korist gradžana, dakle vas troje če dijeliti jednu plaru na troje. Tako isto svim viječnicima smanjiti platu na 1/3.
A gdje to ste vi jos ispunili obecanje!?
najjača izjava u zadnjih pola godine hhahahaha
Pa ptice na granama već znaju da je osnovni problem vezano za Mostar iz perspektive bošnjaka je taj "Samo da ne bude Hrvat".. E biti će Hrvat, i nema vam druge nego se pomiriti s tim. A realno govoreći, sam statut grada je tako napravljen da Hrvati i Bošnjaci imaju mehanizme zaštite, tako da se ne može desiti da neko nekog " Preskače"..A bajke o građanskoj SDP stranci, možeš okačiti mačku o rep.. Arman kao iz reda ostalih... Jeste, isto kao Edin Fejzić Hrvat...
Zar odluke ne donosi vijece glasanjem? Gradonacelnik ne moze nista sam.
Ma ko fol ovo ono, a u biti se samo radi o tome, da ne bude Hrvat gradonačelnik..... moj prijedlog, nek bude gradonačelnik iz BH-bloka, ali nek bude Boška Čavar!
Erdooganova zena spremila baklave i kahvu.Kaze, kada cemo u posjetu doci? Nece zahateriti, ako ostanemo malo duze....
Ko si ti braca
Nema nikakve pat pozicije u Mostaru, osim na relaciji dva takozvana bloka. Vaš kandidat nije orošao u drugi krug, i to je to. Sutra izaberite gradonačelnika, ako ne onda sljedeću sjednicu. Čestitam Kordiću...
O čemu ovaj bunca, tri mandata hoće mjesto gradonačelnika, pa junače u koju si ti školu išao. HDZ 13, SDA 11 i ako ti netko od njih ponudi 100 KM da glasaš za njihovog kandidata, prihvati i šuti!
Vidi se da jako zelite. Dali ste zicagu Sda i razbili cetvotku za tu poziciju. Izdajice!
ovaj lulic bi trebo bit gradonacelnik mjesto zahilica ali ima ona narodna sto je babi milo to joj se i snilo
Sad bi bilo najbolje da HDZ i SDA naprave rotirajuceg sa Guzinom i Kordicem i da eliminisu ovaj populisticki olos.
Lulic se slikao da se vide cekve da ga neko ne bi optuzio za vehabizam.
Crkva i krst
Predloži to u Bugojnu svom glupom kolegi iz stranke
U ovoj državi svi šmrču.