Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Letimično sam pročitao tekst, ali mi jedno nije jasno. Ako je IZ podijelila pomoć, kako to da su paketi donacija iz Turske? Je l' se to pored tolikih uplata kitite i tuđim perjem? Napišite vi transparentno koliko ste novca prikupili od "vitri", zekata i sl. i kako ste to podijelili. Pustite vi strane donacije. I onda se čudite što vam narod sve manje vjeruje.
NE VJERUJEM VAM NISTA !!! ZNAM POVRATNIKE PREKO 80 GODINA NISU DOBILI NISTA....
IZ BiH je najvažniji instrument za održanje mašinerije SDA na vlasti evo već skoro 30 godina.To je činjenica!
mišljenja sam da IZ mora pokazati gdje je potrošila pare, a ne svaki put unosi sumnju u svoj rad. ja znam da su dijelili pakete pomoći na prostoru općine sokolac, ali znam da su dijelili redom. imaš tu ljudi koji imaju kuće po 300-400 hiljada km vrijedne u sarajevu a dali mu paket, zašto i kako ne znam, ali znam da on nije za pomoći.
Dobijes vrecicu, a ne znas sto pise na njoj😂
O vitara od prije 2 tri godine a gdje inonda plare hodzsma od vitsra i sl vitre su da miskin pojede na dan bajrama a ne da se plaće hodzama da je i sl
U moje selo ništa došlo nije
A na paketima Turska zastava. Znači,samo proslijedili donaciju koja je poslana iz Turske. Slabo ja vjerujem da su oni išta sa svojih računa udijelili sirotinji. Morat će se više potruditi ako hoće da vrate povjerenje naroda u IZ.
IZ podijelio pomocdonatora, drugim rijecima, pomoc su samo proslijedili na teren, nece ti oni iz svoje kase podijeliti osim mrvice da zamazu narodu oci i kazu eto i narodu smo dijelili iz bejtulmala, a u stvari ogroman novac se trosi na taj ogromni aparat IZ, plate auta itd.
Cuj ured za brigu 😂😂😂
@cukundeda1389 u BIH ne vlada serijatski zakon, ni u Hr. Ovo je klasicni preljubnik, sljam koji djeci ne zeli da placa alimentaciju. A i sam serijatski zakon ima svoja pravila sto se tice vise zena, procitaj. Prva svakako ne bi bila istjerana da djecom iz kuce. Posao je usko vezan i u najmanju ruku trebao je dobiti otkaz.
paketici? wow! super. fantasticno. ... u buduce vama muftijama, hodzama i eliti paketice sa hurmama ... a fukari lova ;) .... odavno ste vi vatikanizirali tu instituciju
Ima se moze se
Da nije Fatmir Alispahić upozoravao na kriminal pod krovom Rijeseta ne bi ni ovo uplatili
Jeste ali preko SDA.
Za ono koliko uzmu i otmu od naroda nisu ništa podjelili sve je to narod sam sebi podjelio
U clanku pise u saradnji sa kojim organizacijama je realizirana podjela. U mom mjestu od 200 domacinstava je imam podijelio 20 paketa, znam jer sam bio u ispomoci.