Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto policijskoistražni organi ne smiju da kažu da je ovai KEBIN 'odžica prevarant ?
IZ se definitivno osramotila, po ko zna koji put. Na stotine hodža je neobrazovano, korumpirano, kompromituje IZ, a optuštaju svakog ko im ne paše. SRAMOTA.
Ko god ima drukčije mišljenje, otpuštaju ga, zato što IZ funkcionira po sistemu stranke. Što nije ni čudno. No, sramim se da i IZ i 'vjerskih vođa' svoje vjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hodža na birou 😂😂😂😂😂😂😂
Džamija na aparatima 😃😃😃😃😃
aaa
a
a
h1("Hooo hooo");
alert("Hooo hooo");
<script>alert("Hooo hooo");</script>
<script>alert('Hooo Hoo, marry xmass');</script>
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
&lt;script&gt;alert(&quot;Hooo hooo&quot;);&lt;/script&gt;
q123
<h1>Hellou</h1>
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kad sam ja pisao da nisu cista posla sa ovim likom, a bosnje navalile po "veh..ijama".
Kako to da su u socijalizmu i vjerske zajednice i njihovi članovi imali više morala?
Kako god, mediji opraše hodžu, a finiranje rade komentatori. Ne znam jeli Beganović kriv ili nije, ali suditi ljudima tek tako bez znanja o tome što se događa je odraz samih nas. U svakome vidimo negativu a mislim da je naš pogled na svijet odraz nas. Islamska zajednica BiH ima vjerovatno argumente da otpusti imama, ako su ti argumenti slabi neka imam tuži IZ prd sudom, a ako je imam kriv pa neka mu je Allah dž.š. na pomoći. Sabura za one koji su vjernici islamske vjeroispovjesti, pogotovo jer mjesec Ramazan je, a one koji nisu islamske vjeroispovjesti, šta ih se tiću problemi IZ BiH.
Selvedin ef. Beganović na svom Facebook profilu također je potvrdio da je dobio otkaz. "Nisam više efendija jer sam dobio otkaz", napisao je u jednom komentaru. FACEBOOK EFENDIJA. Uvjek će mi smetati to što "veliki vjernici" koji veličaju sebe i vjeru Islam, a ujedno minimiziraju ostale nazivajući ih "Kjafitima", odnosno nevjernicima, sa guštom i uživanjem koriste sve dobrobiti koje su "kjafiri" osmislili i napravili. Poput, računara, automobila, mobilnih telefona i sl.
lazov prevarant ,i jos bio svjedok jadan je covjek kojem se ovaj pojavi na sudu i svjedoci protiv njega.inace ovog hodzu treba i zena ostaviti sto prije nekamu radocinc nade curu cetnikusu
gde sad radocinc i njihov jaran kebo da sire lazi preko dnevnog avaza.onisu gori od cetnika cuvajtese moji bosnjaci takvi .volim te bosno volim te nasere generalu moj
Jebo ti Naser kriminalac pleme,i cuj general a ono kerce najobicnije koje je podvilo rep i pobjeglo kad se trebao dokazati!
Previse se vrtio po medijima .Ovim tkz. " vjernicima " nije odgovarao jer se sukobljavao sa vehabijama a da bi vjeovatno smirili strasti jer se u zadnje vrijeme stalno vrtio po medijima dobio je otkaz.
nije im odgovarao.
Ma šta ima da priča ovaj bihaćki muftija kad mu cijeli Bihać krmetinu papa!?