Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest za BiH, spojiti se i sa drugim islamskim zajednicama i tako proširiti uticaj Bosne u Europi.
Za svaku džamiju u nekoj europskoj državi izgraditi po jednu crkvu u nekoj islamskoj zemlji...bilo bi pravedno, ali neizvodljivo, zašto ?
A jesu li oni i dalje Mađari ? Da li i dalje govore mađarski ? Ili su postali Mađašnjaci i govore mađašnjačkim ? Možda ipak nisu Mađari, biće da potiču od Mogumila.
Nešto kao Lolek i Bolek.
kavazovicu gukni nesto...
Ima tu jedan dobar dio Bosnjaka muslimana...
Cuj ZOLTAN-a balija!!!Lakrdija!
jel ti se mama isplakala kad je spoznala da je rodila kretena ?
strani placenik zoltan
Bravo za madjarske muslimane ! Naravno da ih primamo u IZ BiH a jos ako uzmu bosansko drzavljanstvo, moci cemo da preglasavamo vlahe i u Bosni i u Madjasrskoj ! Allah je najveci !
I u Bosni traje sukob "niskog intenziteta" pa su kvalitetni kadrovi i kod nas potrebni ...
Duhovnost je unosan biznis vazda bio.
Ovdašnji muslimani ne mogu sami sa sobom, a da mogu još sa mađarskim!!
jah...zato se ubijamo medjusobno i ubijamo srbe i hrvate i manjine...ne serendaj, nismo čete i ustaše...
nije stvar u ubijanju, ustašama, balijama i četnicima, nego u odnosima samih prema sebi. Možeš ti mene sad napadati, ali ako si sposobna biti realan, uvidjet ćeš da su u Bih najrazjedinjeniji upravo Bošnjaci. Sorry, Hrvati i Srbi nisu podlegli takvom razjedinjenju unutar sebe. Lijep ti pozdrav i zaista ništa niti loše a još manje uvredljivo, nisam mislila.