Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Shehicka mislim da i ti u ovo nevjerujes , zna se ko je isao s namjerom da ocisti teritorije od nesrpskog stanovnistva a ko je branio sve ljude pa i srpski narod. Eh tamo gdje nisu srpske postrojbe i agresor, ostvarile svoje zlocinacke namjere sad je kuknjava sto su se ljudi branili. Sad i takvu istinu izvrcete. Ma kad ociti presudjeni genocid izvrcete gdje necete i druga stratista gdje ste takodje isto radili.
Draga gospodjo,ochito vas neinteresuje vatra u Sarajevu,Tuzli,Vijencu i Vozucoj,gdje je vrshen pokolj srpskoga stanovnishtva,i zestoka vatra Zapada,Zengih,zelenih beretki i Mudzehedina,na koju se Gosp,Milorad prekalio u potpunosti,tako da mu se nije ni sluchajno teshko niti neobichno!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"a Srebrenica je bila lazno demilitarizovana zona u kojoj je ipak Neser Oric,vjeciti chinio pokolj,koji vas nezanima!!!
OOOOO SRBIIIII...... HOCHETEL PARA MAJCI VAM GA PRLJAVOGUZOJ ZABIJEM..... HOCHETEL MARAKA ? EURA ? YEBEM LI VAM PLEME POLUMONGOLOIDNO GENOCIDNO
@ Ljubče Kad budete proglašaval nezavistnost Svrbske,imaćeš isti scenarij,ko što ste ga vi primjenili.Mi nećemo to priznat,roknemo vas,i poslije par godina,potpišemo mirovni ugovor.51% Svrbske vama,49% nama.A da ne zaboravim,dobićete i vi memorijalni centar....i sve tako u nedogled.Blesavi blehnu i vjeruju u mirovne ugovore....mi smo vjerovali od 1699....pa više ne vjerujemo...svi mi znamo da je Dayton samo primirje..nažalost,ali je tako.....svira će vam svrbska truba.....ali povlaćenje....
Bježi Doris! Chamberlain je prodo 1/2 Europe Brkici,ne bi li mu ugodio.!938,na konferenciji u Muenchenu,je izjavio,da garantuje mir Europi godinama,pa svi znamo šta je bilo.Svi imate puno Oraha u džepu,samo ste zaboravili,da su 2 Lješnika Orahova vojska.Zakasnili ste vi podobro.Mi smo se okrenuli sami sebi,tako da vaše naprdivanje i vaših pulena širom bivše Juge,stvarno nema smisla.Što bi reko Pejaković: Nemoj mi majke ti više pomagat,pusti me da se rahat patim.MRŠ onamona!
@... Hoces malo mog eliksira agresoru ? :) dodji cika joeu da te popishki po glavurdi svinjskoj
JOE popij lijekove zadnji put ti govorim
@AKADEMIK KOBILICH I OSTALI GENOCIDNI KRMCI DODO I DABA SU SACHUVALI VELIKE ZALIHE ZLATNOZHUTOG ELIKSIRA DA MOGU DA POLJEVAJU SVOJ GENOCIDNI NAROD SVAKOG DANA.... A NAROCITO KADA PRISTUPAJU SPOLNIM ODNOSIMA....POLJEVAJU SE PISHOM DABINOM PO LICIMA SVOJIM PROKLETIM INCESTOIDNIM
JOE popij lijekove, a ti kljako ne pijes lijekove vec 2 sahata pa sta vam je nikad necete ozdraviti....
@Ljupce....jel ti to Dodo sapno hahahahahaha......ovo je najbolji vic koji sam cuo do sad ili si ti Ljupce najveci moron u blentitetu genocidnom !!!!!
i ... sta cemo sad ? Koji put vec vi ko fol kritikujete dodika, i onda veliko nista sve po starom. De nesto konkretno ili ....
Sve je moguće,valjda je Dalibor uspio u tim teškim trenucima ijedno ime zapamtiti i prijaviti kome treba.Čini mi se da je za Bradinu već bilo hapšenja,ali to nema niakve veze sa genocidom u Srebrenici.
Najmlađi srpski logoraš Dalibor Kuljanin, koji je tokom proteklog rata bio zatvoren u logoru Bradina, primio je u četvrtak novčanu pomoć za izgradnju kuće u iznosu od 3.000 KM koju mu je uručio ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske (RS) Rade Ristović. Kuljanin, koji danas ima 25 godina, zatvoren je u logor nakon napada muslimanskih snaga na selo Bradina, kod Konjica. \"U logoru sam bio skoro godinu dana. Od 23. marta 1992. do aprila 1993.godine. Još su mi pred očima ružne slike i ne bih poželio da ih doživi bilo koje dijete. Gledao sam mnoga mučenja, silovanja, ubistva. Gledao sam kako šutaju glavu moga strica. To su bile strašne patnje\", ispričao je Dalibor.
Pa ovo veze nema sa zivotom, o cemu pricate vi gdjo. Pack? Da vas nije mozda cega strah pa tako ishitreno reagujete?
Sa svakom njenom izjavom sve vise vjerujem da ona nema nikakvu predstavu o situaciji u BIH.