Glavni odbor HDZ-a 1990.
0
Iskoristiti pravo na samoodređenje
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki iskreni Bosnjak bi se slozio da Hrvate trebaju zastupati oni za koje su glasali Hrvati. Samo bezobrazan i zloban covjek moze zeljeti drugacije.
Najljepsi prvi dan Novog Hrvatskog Proljeca! Jedinstveni i ponosni. HFJ!
Pa fino,eto bošnjama 24%..ni to nece zadržat,jer se Babo vraca u Krajinu..oho..pa onda fino,ratni zločinci ako smiju da kroče u RS ili HB sa sve Krajinom..ajmo miševi guznog crijeva bliskoiStočnog najnovijepazarskog..jedan po jedan..mirno i dostojanstveno..ničim izazvano,onako merhametli..možda budu i zlatne kašike koje su vam obecane,al u novom zatvoru koji se treba graditi..
(T)kurci, što uzimate hrvatska imena za nik, kao da je neko blasav pa da ne zna da orkestrirano radite, samo ne znam za koju cijenu po cijeli dan drkeljate po tastaturi?
Raditi umjereno i relaksirati umjereno i zivjeti a ne prezivljavati. Jer mi nismo sjeverno-evropskog mentaliteta. A mozemo napraviti zivot onakav kakav smo imali prije.
Tako da migriramo od nacionalnih larvi i napravimo politicki sistem kojem ce prvenstveno u interesu biti samo nasa nam domovina BiH. A ima nas svakavih i mozemo napraviti super drzavu za zivjeti, kako smo nekad znali zivjeti prije rata.
Ja nemam nista protiv da vise Bosanaca na sljedecim izborima se pridruzi multinacionalnoj ljevici. Posto desnica nije razradjena kako treba.
Ako si prvenstveno za poboljsanje zivota gradjana BiH a ne susjednih drzava (Srbije i Hrvatske).
U ovom novom vremenu u BiH, kao stranka ces moci samo dokazati ako imas dobru i zdravu ekonomsku politiku.
A budala, pa jeste nas DNK je isti. Ima manjih razlika ali u biti je isti u 85+%. HDZ je propala investicija za mnoge birace. HDZ moze dolijevati ulja na vatru koliko hoce, ali njima se lose pise. Oni samo sa tim kupuju vrijeme. Vrijeme koje ce isteci. -Nisu bili spremni za kompromis kao prvo. -Kao drugo, nisu ni minute proveli na klupi pa im slava udarila u glavu. -Kao trece, politika OHR,EU i SAD je da se uspostavi vlada sto prije. -Kao cetvrto, evo je pocetak nove epohe u BiH gdje ce svaki minimalni napredak biti znacajan. Posto ovoj vladi se gradi drzava za razliku od predhodnih. I mnogi ce to vidjeti. A ovi dinosauri koji jos znaju samo vrtiti nacionalisticku retoriku gube zid od kojeg se odbijala lopta.
Pa samoopredjelili ste se gospodo. Izabrali ste opoziciju i ja vam čestitam na tako hrabrom činu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jedna vijest za HDZ-ove .....VLAST JE FORMIRANA idite u hr pa glasajte BIH 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heh. Kad vam ja sidjem iz Tuzle dole. Pa poredam samare. Sve ce vam figure po spadat. U kolonu cu ja vas prema Blajburgu.
Božo je prevrtljivac kojeg je teško shvatiti.
ZELE DA NAS PRETVORE U BOSNJACKE SLUGE. NIKAD ROBOM !!!
OVA STRANKA JE JADNA, IZAZIVA KONFLIKT RADI STOLICA I POLOŽAJA, OHR TREBA TO KAZNITI...
Ambasada SAD prihvata činjenicu da će HDZ 1990 i HDZ BiH biti u opoziciji i izražava žaljenje što stranke nisu bile u stanju postići dogovor o formiranju široke koalicije u Federaciji BiH (FBiH), saopšteno je iz ove Ambasade. PAMETNOM DOSTA