Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Nema mira i koegzistencije između islamske vjere i neislamskih društvenih i političkih institucija“ Alija Izetbegovic \"BiH je projekt koji nije uspio nit ce ikada moci \"Stiven Mayer
Al nas svi redom prave budalama, prvo nasi politicari a drugo ovi ljudi iz medjunarodne zajednice koji nam prodaju ovakve floskule i blasfhemije. Mi smo stvarno retardiran narod.
www.domaljevac.com za hercegovce
evropa se od amerikce sile nije smjela upetljat ni u rat ni u mir na balkanu a rusija i kina su sve jace, a naftna izvorista nece jos dovoljno dugo diktirat svjetsku politiku i finansirat ratove iskoristite naftu dok je jos ima
gdje zapelo Ingliš? u narodu koji ne priznaje vase pokorne sluge a svoje lose gospodare?
\"a ovakva situacija u BiH je posljedica genocida u drugom svjetskom ratu gdje sto pobili oko milion Srba, pa pogledajte popise od 5o-ih pa do 70-ih \" Vlahu, jer hoces da kazes da je milion vlaha pobijeno izmedju 50-ih i 70-ih pa vam se broj smanjio? Kolko znam nije bilo ratova u titino doba, a ovo sto kazes je posljedica da Bosnjaci nisu bili priznati kao nacija iz rata pa po popisu 50-ih i 70-ih izjasnjavali su se ko srbi, poslije 74 kad su postali priznati izjasnjavali su se ko Bosanski Muslimani pa je broj \"srba\" opo, a ne genocid izmedje 50-ih i 70-ih.
Kakvi ste vi kreteni, ni Dejton ne mozete postovati, a ovakva situacija u BiH je posljedica genocida u drugom svjetskom ratu gdje sto pobili oko milion Srba, pa pogledajte popise od 5o-ih pa do 70-ih ko je bio vecina i cija je bila BiH bagro pokvarena.
raja, sve ide po planu nema razloga za brigu. cim haris podigne pare orocene u turskim bankama do 2012. godine ide ukidanje genocidne tvorevine ni manje ni vise. samo sabur, zna hare sta radi, sve je ovo dobro isplanirato da se genocidasi navuku na tanak led. vrijeme je BIH4EVER!
Nista drugo nego zavrsni cin projekta unistenja BiH i Bosnjaka zapocet pocetkom 90-tih. Ne vjeruj zapadnim zlotvorima ni kad darove donose.
Svaka cast narode samo tako, jos da koji nas politicar stisne i posalj ih tamo odakle su i dosli sve bi okrenulo nabolje
Banda hostaplera koju predvodi jedan od najvecih pojedinacnih neprijatelja BiH koji hoda planetom Zemljoim, fasist Carl Bildt, zeli oteti i drzavnu imovinu, te dati je entitetima, te kroz parlament legalizovati rezultate Genocida i agresije. Time bi bio ispunjen i posljednji preduslov konacne podjele BiH.
OVI SA zapada kao da ne vide dobro. pa ovi nasi konji nisu zainteresovani za naprednost bosne i hercegovine. Bosna i Hercegovina treba biti Distrikt EU. jer mi nikada necemo se moci dogivotiti.EU TREBA DA NAS VODI JER MI SMO OCIGLEDNO NESPOSOBNI
SAD i EU su saucesnici u agresiji na BiH i genocidu koji je proveden nad Bosnjacima i Hrvatima. Oni su tvorci genocidne nacisticke tvorevine i njeni najvatreniji zastitnici. Sve ovo sto rade rade za Srbiju i tzv. RS.
Ne nasjedajte na novi pokusaj unistavanja BiH za racun Srbije od strane njenih najvecih i dokazanih neprijatelja, SAD i EU.