Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Irma Baralija. Buduća gradonačelnica Mostara
Pogledajte kako se ova zenska smije na presudu hrvatima i hrvatskoj i smrti hrvatskom generalu praljku.....bez obzira koliko je ona srecna kad umru hrvati nije civilizaciski da se tako cereka necijoj smrti.....bosnjakinja.
arhivska slika drinski...arhivska...ne blebeći uzalud
@vodenicar2 hahahahahahahahahahahaaa....samo sam kod dzihadista koji odrubljuju galve vidio ovakvo cerekanje....to je bolesno
Nezvanično saznajemo da je Prlić u šuuupku prošvercovao otrov za generala
'Herceg-Bosna je produkt udruženog zločinačkog poduhvata u kojem je sudjelovala i susjedna Republika Hrvatska presudio je danas Sud u Haagu' Ovim riječima to sud nigdje nije naveo. Klixovci, malo ste mahniti više nego inače.
Tako je Irmice,pusa....
Neka nova FGR Pokemonka. Čudo nije opravdala zločine.