Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo li je budžetskih uhljeba, treba ih još Irfane? I ko nam to predlaže? Lažni ljevičar, neobrazovani i polupismeni Irfan Čengić.
sta je tu najveci problem "NA ENTITETSKOM NIVOU" zasto irfane to? Zar nije previse ovlasti na entitetima? Umjesto da poboljsate drzavne institucije i da prebacujete nadleznosti sa entiteta na drzavu ti bi da jos vise djelis drzavu na entitete? Zato od mene neces glas dobiti nikad!
Jos jedno ministarstvo,pa imamo ih vise nego zapad a da ne govorim o tri predsjednika drzave.
@bosnavazda Vec imamo politicara vise nego zapad i istok zajedno.
To ti fali da rodbine zaposli?
Momčića je ponijelo. Pa ne zna sta predlaže
Oni nece prestati dok ih narod na ulici ne pocne mlatiti 👳
Vidi ovog idiota!
Hoćemo kantonalna ministarstva, malo je...
Zar se sa tim ne moze baviti neko drugo od vec postojecih 5890 ministarstava?
nama treba uvesti virtuelnu drzavu. vlada da radi po ugovoru o djelu samo kad treba usvojiti budzet da se zna kome sta pripada a onda sve umreziti prikupljati lovu na jedan racun i automatski proporcionalno proslijediti skolama zdravstvu policiji... moze komotno par ljudi voditi drzavu
Jebeni uhljeb cengic, bez grbace naroda nije sposoban da zaradi JEDNU MARKU
Ne treba nam vise ministarstava. Treba nam savjet komsija/susjeda da rjesavaju sve lokalne pribleme, skupe pare za jedan dan za lokalne investicije i sami ih sprovode. Mogu se umjesto crkvi i dzamija tj. zajednica baviti i humanitarnim radom da pomognu clanove svog komsiluka.
Tako je a ne ko SDA