Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj njemu to zlonamjerno a nije mu zlonamjerno sta su uradili od naroda i dan danas za mlogim se nezna ni gdje su im kosti dukela jedna genocidna
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Seljacino primitivna fasisto i lopove, ja da sam na mjesto G-na Inzak VEC bi ti fasisto,nacisto i lopove bio iza resetaka,dal za pljacku drzave BiH-e dal za rasizam,fasizam i za zavjeru protiv suverene drzave Bosne i Hercegovine! Jos jednom seljacino s krvavim opancima! OHR ce ostat sve dok postoji fenocidna tvorevina i tacaka! BiH4EVER!
Genocidni tvor nije vise zanimljiv sa svojim lazima i nakaradnim izjavama, zna se gdje mu je mjesto, samo da varati ukradeno i predekana.
OHR SE NECE NIKAD ZATVORITI DOK POSTOJI RS, CENTRALIZACIJOM VLASTI U BIH, JEDNOM VLADOM, JEDNIM PREDSJEDNIKOM, JEDNOM HIMNOM I JEDNOM ZASTAVOM KOJE CE PREDSTAVLJATI BIH U SVIJETU JE JEDINI PRAVAC ZA KOJI SE OHR EU I USA BORE, TAKO MORA BITI JER BIH BEZ TOGA NECE NI U NATO NI U EU, ZNACI MORA DA SE PREPOZNA DRZAVA KAO JEDNA I DA JE CILJ TE DRZAVE JEDAN A NE DVA KAO STO SAD TRENUTNO IMAMO, SA CENTRALIZACIJOM VLASTI SVI CE DOBITI, JEDINI GUBITNICI CE BITI NACIONALNE PARTIJE KOJE NOSE BIH U PROPAST, TRUJU NAROD I KRIJU SE IZ RELIGIJE A DODIK JE PAPAK I FASISTA, NABJEM TE RACKU DODO A I TVOJE JATAKE
dodik popu simi ukralo biciklo
Jedno je sigurno,Dejtonski MIROVNI sporazum je donio mir,tu nema dvojbe ali je se kasnije vremenom dalo zaključiti da njegovepostavke,prije svega anex 4 Ustav BiH sadrži u sebi dosta blokada koje bi trebalo riješiti a entiteti i Dustrikt Brčko Bosne i Hercegovine će postojati do daljnjeg(nažalost)ali treba korigovati Ustav BiH i prije svega Parlament BiH učiiti propusnim i ako nije moguće ukinuti onda reducirati tzv entitetsko glasanje(na recimo ustav,vjerska pitanja,budžet,unutrašnje uredjenje...).
Evo ga opet.Sad će lavina komentara (što ovakvih,što onakvih),a mene lično zaboli racku!
pi* sam ti se na grob patri* jar* ha pa* vla, pok* akim mu se u bradu i brkove
pa jel dosta vise dodika??nije uopste toliko zanimljiva osoba da se njime toliko bavimo i njegovim izjavama..