Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem u liderima - narod ovdje ne valja, narod treba mijenjati
da su babi gume, bila bi landrover.... a nama da dođu sasvjesni ljudi na čelo države,a ne šovinističko, nacionalistička, islamistička, fašistoidno četnička bagra, bili bi kako treba država...
pa pomozi ovom jadnom narodu mjenjaj ove kriminalce sto su na vlasti
čeka se ta nova generacija se još od kako je Nikola poplašen.
A mi bi voljeli da ti ides idiote,jer nista korisno nisi uradio za Bosnu,a mogao si.
Pojavit ce se kad lijene guice izadju na glasanje i zaokruze kakvu proBosansku stranku,do tada zzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!
on je samo primjer nasih politicara uzimaj pare pregovori koju al sve ima svoje granice za ostatak smo mi zaduzeni glupi narod....
imamo novu generaciju u nastajanju, tipa onaj nepismeni imbecil Zahiragic, ili mladi cetnici iz studentskog doma "Radovan Karadjic". Od takvih moze bit samo jos gore.
Volio bi i ja da ti staru zajasem ali nedaju dusmani :)
Šipu tuki nesposobni, beskičmeni ubleharu. Nešto kenjate na glomazan administrativni aparat u BiH, a ti i tvoji paraziti su klasičan primjer istog.
jos da admin ne brise mi postove bilo bi top
koji debili ovde samo mrznja i ovaj klix je jedna vrsta manupulacije stanovnistva i rade za odredjenu politicku stranku. narod ne vidi vise od dva milimetra. djeca vam nemaju sta da jedu vi hocete rat mrznju i krivite jedne druge. trazite sanse mrznjom nebil se obogatili kao prehodnici a narod ko ovce klali.
Kako je samo glup mentalitet ovi cobana srba hrvata i bosanaca. Niko da se za pita daj da radimo gradimo hocemo platu da djeca nisu gladna. Vec mrznja i unistavanje. jeb... vam m... glupu daj vise dodjite sebi gledajte svoju djecu buducnost da i njihova djeca imaju sta jest a ne podrzavat ratne zlocince i rovit po konteneru.. Nema te ni mrve mozga debilcine zatrovane !
Hajde ti polako odakle si i dosao,a nama kako bude.
E ovo je jedini lik kome je uspjelo da ne radi nista a da prima platu
Nikad nam nisu dozvolili niti će ikad velike sile.
"... posto me ovi vise ne 'ebu ni 5%. Skontali da sam prazna vreca, koja bulazni kako gdje odgovara... jer me boli tuki dok god zaradjujem vise nego predsednik SAD-a" Ja, Bog, Allah i Tito. Nema dalje!"
I mi bi bolan Incko