Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto opet su mnogi zabrinuti, neki osjecaju nelagodu a nekima cak i promaja smeta. Gospodine Inzgo, sta vi preoprucujete protiv zimske gripe? Caj? Med? kozije mlijeko?
Neki političari u BiH mogu osjećati nelagodu i prilikom proliva
@tender haha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ako je u vezi ijedne teme na klixu raja bila ujedinjena.............onda je to u vezi tebe..............svi kazemo.............MAAAAAAARS
@SARKAZAM089 zar nisam u pravu ??? haj reci
@shahzudin u 5
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Staronja oguli nam Bosnu,a nikakve vajde od tebe.Kako te nije stid bosanske sirotinje dabogda zavrsio ko ferdinand..
@Licemjer. Na dvojicu konkretno misli.Bake nije. . A referendum je nama ko 1 na 10..
Fasisto jedan da nije tebe i stranih sudija u ustavnom sudu koji stalno podrzavate muslimane, a tako je vec 20 godina, davno bi se dogovorili oko mnogih stvari. Stao si u odbranu jedne strane i stalno podgrijavao situaciju na svoj glupi nacin. Svugdje u svijetu narodi imaju pravo na referendum, a ti solis pamet muslimanima kako je to anti dejtonski postupak. O Gavrilo, nikada nisi bio potrebniji ko sada.
Dodik se naduo pa prdi kao konj.
Majmun neradnicki koga briga sta ti pricas dodik te otvoreno zejebava a ti pises nekakve izvjestaje .nesposoban si max osim da od nas ubires svoju ogromnu platurinu uhljupe jedan
neka Incka. Zašto Dodik želi ukinuti poziciju visokog predstavnika? Da može iznositi laži protiv bosnjaka .. teroristi, al kaida, idil. Zato Incko obavjestava EU ko koči procese i ko je ovdje fašista.
...neki ođe zarađuju pomasne novce nazivaju neke ođe "nekima".
...neki ođe zarađuju pomasne novce nazivaju neke ođe "nekima".
Ja uvijek osjetim nelagodu kad vidim vas, visokog predstavnika i onda odem u halu i dobro se i.kenjam na sve vas okupatore.
Jadan je i on boji se Dodika, nece da mu se zamjeri, a hoce da sacuva platu i radno mjesto.
pa ovaj incko da išta valja bio bi on neka čuka u svojoj zemlji,a ovako može nas da guti a mi mu još platimo i to masno.
ukenjali su se od nelagode
Neki? Svi!
blaga nelagoda u predijelu jaja...
@fantom slobode ti baš opsjednut shemalesima..... ne razumijem to, no svakome njegove seksualne preference
Da, osjecaju nelagodu oko testisa. Naime nelagodno ih boli kur@c za tvojim izvjestajem.