Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto o kakvom se narodu radi, odlikuju i velicaju zlocince, negiraju genocid, ne mogu cak ni priznati zlodjela, prestati sa istim- mora im se to zakonom nametnuti. Znaci to nisu ljudi to je kolektivna psihijatrija.
@Kalopsia Moralno će biti tek kad svako prizna svoja zlodjela a do tada će biti kao i sada,svi se eto kao branili od drugih!
Nemas sta im objasnjavat. Nego hoce nece. Nece Bonske ovlasti i Sankcije..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
@grunf5 “Prenio je što mu je točno rekao Slobodan Milošević. Rekao je: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska'”. Upitao sam Tuđmana – a što kaže Alija [Izetbegović]? Odgovorio mi je: “Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija što pitati”. Rekao sam mu – slušaj, to onda znači rat.“ Jasno se vidi namjera doticne gospode.
Pokusaj objasniti gradonacelniku tog grada
Bolesno je to kad voliš zločince
Austroslovenski konjusar, opet je malo zabrinut. Cevape moze i u klagenfurtu da zdere, al bez OHR-Place. Zato nije ist smek. Alles Gute Inzko. Postavi neku tablu jos na slovenskom jos.
Pa srbima nema nista lose u pljackanju,otimanju,ubijanju,silovanju,protjerivanju,paljenju i kako covjek sa njima da nesto normalno napravi evo neka mi neko objasni???
Samo svi moramo biti svjesni da u svakom narodu. Ima ratni zlocinaca i treba ih osuditi i moramo da razmisljamo o suzivotu. I napretku a ne o razlikama i glupostima
A tebi se Admine nije dopao moj komentar pa ga ne pusti, zasto? Ja vjerujem da si i ti tada bio dijete. Sta tu ne valja majstore? Hajmo i djeci suditi, sram te bilo!
Kakva gradjanska drzava? Pogledaj vam komentara i svima je sve jasno. Ne bih tamo zivio da mi neko placa.
Ova Republika Srpska kao prava neka drzava se bori za svoje gradjane,vakcine stizu a nama u ovo malo sto nije Hrvatsko i Srpsko samo migranti stizu inkazne za ne nosenje maski
SRPCAD OVU OVDJE !!! SRBI IZ SRBIJE I RUSI DRZE NA UZICU !!! EXPERIMENTISU KAO DA SU PACOVI !!! A BIJEDA NEMA HLJEBA DA JEDE!!! IZGINULI !!! OSIROMASILI !! POPUSILI NA SVIM FRONTOVIMA!!! EKONOMSKI NE POSTOJE!! DOBILI ETIKETU GENOCIDASA!!! I DALJE BI DA???A SLEDECI PUT BICE POTUCENI DO NOGU!!!TOGA SRPCAD MORAJU BITI SVJESNI !!! TRAKTORI SU CUDO!!
Joj sto se Inzko nesto povampirio u zadnje vrijeme :D
Kriminalce odlikovati je skrnavljenje života.
INCO!!!!ZAR TI NIJE JASNO DA JE TO PROPAO NAROD!!!BEZ IMALO MORALA!!!DOSTOJANSTVA!!!JAD!!!CEMER I BIJEDA!!PIJANICE!!!OD POPOVA (PEDERA) DO ZALUTALIH POLITICARA!!!JADNI SU ONI I KAO NAROD SA TAKVIM VODJAMA!!
Isti si ti ko i oni !
incko nakon 10 godina shvatio cime se bavi
BRABONCI SU CUDO!!!BULEVAR SRPSKOG IZMETA!!!NEK TI MAGARAC ISTRESE SVOJ MERAK U BULJU!!!!