Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momi su dokumenti izgleda davno vraćeni. Vidjeli smo ga u uloui svjedoka u Hagu. Sve je očiglednije da međunarodna zajednica nije međunarodna nego samo određenih vjerskih pravaca.
štrajkovat ću glađu sve dok mi ovaj visoki predstavnik ne uplati na račun 1.000.000 €! izgleda da pali!
Ma pusti kera neka umre pa mu onda dodijeli diplomatski pasos...
I tako ti mister Dodolik stisnu Inzka za č..., te ti ovaj moraše objaviti postaču Andandanuuu da je BAJRAM davno bio!!!!!!
E, sad cu ja malo poceti da stiscem........rece Dodik....to je dakle to
i vrijeme je inzko vise, covjek evo vec 2 mjeseca posti a bajram se davno zavrsio
chkapi...
da si je ti osto branit braca je ne bi trebala branit a kako su braca dosla tako si mogo i ti.
mir mir mir niko nije kriv ... fuj..
koji je mis ovaj Inzko, pa to nemozes vjerovat...ulizica bjelosvjetska...
A bracu koja su nam dosla pomoci u ratu da nas odbrane od takvih kao sto su ovi sad \"oslobodjeni\" protjeruju iz drzave. Ima smisla ...
A Novac ? 5.000.000 EURA HALAL IMOVINE ? Ko će to vratiti ?