Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati sve rješavaju preko Ustavnog Suda BiH. Na kraju će nam fakat osporiti unitarizaciju federacije. Nije mi jasno zašto se Incko kofrči iako su ga vodili na đabne ćevape na čaršiju. Možda zamjera što ga se nije pozvalo na iftar 2000 muslimana gdje bi ga se mašala ugostilo, pa i "zabavilo" ako treba, tada bi sigurno dao loše mišljenje o Borjaninoj apelaciji i bili bi mirni, a ovako se bezveze strahuje šta je tamo nakitio sudu.
Neće da se zamjeri fašistima , 25milja eura je ipak cifra.
Prc
da mi je i meni dobit 4000 km platu zato sto samo budem zabrinut
sretan rodjendan predsjednice Fahrudine Radoncicu!!! do pobjede u oktobru, moja zelja za Vas rodjendan!!! 🍀🍀🍀🍀🍀
Kad nisi nista radio do sada nemoras ni sad
Glupo je da se iz svakog kantona bira po jedan delegat iz svakog naroda jer u nekim kantonima imaš npr. 1% Srba ili 3% Bošnjaka. Delegat predstavlja 300 ljudi, glupost.
Sretan rođendan budućem članu predsjedništva 🍀
Poturci će izabrati svog čoveka za predsedništvo mrcine BiH, šatro Hrvata. Ovo drugo će nametnuti Incko. Morali ste Hrvati pre Dejtona otresti turska ghovna.. Sad nema nazad.
sta je podnesak?
Nista od Inzka, apsolutno nista. Niko ga ne hebe ni 5 posto. On moze pricati sta god hoce ali se njegova ne pika pa ga stoga niko i ne slusa.
Možda su moja razmišljanja radikalna. Ali kada bi se mene pitalo ili bi izborni zakon bio takav da svatko sam bira svoje predstavnike ili bi na jesen politički blokirao sve institucije F BiH i BiH na prostorima gdje Hrvati čine političku vlast. Nakon toga neka bude kako bude. Najbitnije je ne povući se pod političkim pritiscima, a na pokušaj sile uzvratiti silom. Dosta je bilo turskog zuluma.
@kepecTornjak Zar ne vidiš majmune turski da ne bi ničijeg zuluma? Sve ono što tražim za sebe dao bi i drugima pa makar realno ne zasluživali ništa drugo osim progona u tursku.
@JakraljTvrtko Turski dečkić, nešto si pobrkao. Nas je bilo i prije i iza AU monarhije, dok ste vi nusprodukt turske okupacije. Prije 1463. vas nema na ovim prostorima, a onda se pojavljivate kao višestoljetni okupatori koji su ovdje ostali samo milošću te iste AU monarhije i njenog generala Filipovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajde mile,kazi nesto,odbrani svoju pudlicu u hulahopkama,yugoslava dragancheta :D
Ma jesi li to ti??? E neka si malo i ti istupio, krajnje je vrijeme.
Sta je podnesak u pm...???
kad nesto podnosis. dopuna,molba,zalba bol,patnja :D