Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitah inzkovo objasnjenje na zakljucke Skupstine RS i prema onome sto Inzko rece bolje je Srbima da nema RS-a jer nema nikakve bitne ingerencije,odnosno oni ce stajati samo na usluzi Sarajevu.Kako znam da postojeca elita to nece prihvatiti oni ce sami ukinuti RS.
Kako su ovi pravoslavni Vlasi primitivni, pa to nema nigdje.
Ja sam bosnjak boj i smrdim na loj ... Nemam ni ime ni prezime, ni tradiciju ni kulturu ni pismo...sve to kraduckam okolo i pokusavam sklepati kakav takav identitet... Moja jedina odrednica je da sam musliman -poturica ! Svjestan sam ja da je to tako ,ali kako da priznam ? Bili vi? Sazalite se na NAS...
Srbi jeste li se prepozbnali u govoru Gospodina Obame i posjete gospodina Bajdena i njegovog razgovora nasamo. Slijedi nastavak do 12 juna pa bice i mnogo sta dalje. Zivi bili pa vidjeli.
@...tri tackice srama pokusavate lopovske pic***e da ukradete simbol Bosne i Bosnjaka ljiljan! Za tvoju informaciju ima samo u Bosni i Hercegovini jedna i jedina vrsta ljiljana ca cijeloj zemlji a naucno ime mu je \"Bosanski ljiljan (Lilium bosniacum)\", et-glupo primitivno-seljacko govedo nauci nesto! BOSNA4EVER!
@Bosnjak to dobro im objasni sta je Bosna i Hercegovina,sta je ljiljan a sta su oni krvavi zlobni primitivni srbski koljaci,ubice i genocidasi! BOSNA4EVER!
Anadolac, ne brini, Bosnjaci itekako znaju i ko su i sta su i odakle su. Projekat prvo posrbljavanja, identican kao onaj koji je bio usmjeren na pravoslavne Vlahe (vidi Nacertanije), pa onda projekat Muslimanstva dozivjeli su vam neslavan krah, uprkos teroru koji ste oko sto godina provodili nad nama i drugim nepravoslavnim stanovnistvom. Jedini na Balkanu koji imaju \"istorijsku kuhinju\" su Srbi i pravoslavni Vlasi, u toj kuhinji kljuca li kljuca, a sve po receptu najnovijeg vam oca nacije: “Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Ratni zlocinac Dobrica Cosic
bosnjek-mosnjak :)) sta ces kad ni sami ne znate sta ste koste odakle ste neki su bosnjaci neki muslimani neki turci neki kazu nisu turci,svet vas gleda ispod oka i ogradjuje se od vas a vi svaku heftu odvalite neku novu glupost iz vase istorijske kuhinje,meni licno je zanimljivo da vas slusam u vasim ludostima ,kao neku humoristicku seriju jer vasa glupost zaista nepoznaje granice
hahhahaha... bosna vlaskopravoslavna zemlja i ljiljani vlaskopravoslavni simbol. vlaskopravoslavni su i skakavci. hahahahahahahhahah njihovom ludilu nikada kraja.
Hriscani? U Bosni su do turske okupacije zivjeli samo katolici i bosanski krstjani, pripadnici crkve Bosanske, koji su poslije masovno presli na Islam, a pravoslavaca je bilo istina samo na jednom vrlo malom i ogranicenom (po nekoliko seoskih zajednica) prostoru koji danas zauzima prostor sjeveroistocne Bosne i istocne Hercegovine. Masovno naseljavanje pravoslavaca zapocelo je za vrijeme Turske kada su turski okupatori poceli doseljavati vlasko pravoslavno stanovnistvo na svoju krajnju zapadnu granicu (Krajinu) kako bi naselili taj vrlo malo naseljeni, a strateski iznimno bitan prostor. U to vrijeme Srba na ovim prostorima bilo je koliko i Poljaka. Proces posrbljavanja pravoslavnog vlaskog stanovnistva u Bosni poceo je u 19. stoljecu i koristeci se raznim sredstvima, prije svega koriseci potkupljivanje novcem i pravoslavlje. Teorija da su Srbi dosli NLO-om u Bosnu kod velikog dijela pravoslavaca ozbiljno je shvacena, pa otuda i potice uvjerenje da su Srbi nebeski narod.
Najbolje sam se osjecao dok sam priznavao da sam Srbin!
mia kako si duso,,da cika bonu
SRBE NA VRBE !!!!!!!!
Hahahahaha...Kakvi istoricari. Ma niste u pravu, Srbi su dosli NLO-ima u Bosnu i Hercegovinu koja je inace uvijek bila i sada jeste hriscanska zemlja (vecina stanovnistva su hriscani) a tzv. Bosnjaci su nastali brzom evolucijom direktno od dinosaurusa koji su na ovim prostorima BiH zivjeli milijonima godina. Hahahahha... Za vasu informaciju. Ljiljani u koje se kunete su srpski simbol, zemlja po kojoj hodite nije vasa, pitajte bracu Turke cija je.
@ISTINA Nesporna cinjenica je da Srba u BiH nije bilo do predkraj 19 vijeka. Kada govoris o fizionomiji to je vec diskutabilno koji procena zauzimaju vlasi,a koji procenat je uticaj turskog bitisanja na BiH prostorima (bez uvrede) s obzirom na slicnost tena jednih i drugih.Kulturno naslijedje je vidljivo god svi naroda na Balkanu i Turska kultura je ostavila dubok trag na Balkanu.