Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam zabrinut zato sto mu se na faci vidi koliko je zabrinut...
dragane samo nemoj ti sebi sta uraditi zbog toga
Nema potrebe da se brinete drug Inzko, za to smo mi tu da se pobrinemo i sprovedemo vašu brigu u djelo :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
@"RS bolje funkcioniše od Federacije" Vidimo po grobnicama, uskraćivanju prava na nacionalnu grupu predmeta, rušenjem kuće gdje su spaljivani Bošnjaci..., pravo funkcioniše, mamu li ti *** katoličko-hinjsku!!!
Zasto ti smeta sto je (ako je uopste) Inzko katolik? Zbog takvih fasista kao sto si ti lose i funkcionisemo.
Zato, kad bi jednom katoličkom djetetu neko uskratio pravo da piše i da piša na hrvatskom ili da neko napravi džamiju u katoličkom i pravoslavnom dvorištu, ovaj isti inzko bi upotrijebio bonske ovlasti i podigao bi EU i UN na noge jer se vrši diskriminacija, a ovako, čim je riječ o Bošnjacima onda ništa, stavit će šal reprezentacije BiH oko vrata i smjehuljit nam se svima. Pljunem ga u facu katoličko-hinjsku!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bolje da si dao izvjestaj o svom neradu u BiH,ipak si ti Visoki predstavnik
RIJESAVANJEM PITANJA SEJDIC FINCI AUTOMATSKI SE STVARA TRECI ENTITET A NAMA SU PUNO I OVA DVA KOJA TREBA DA SE UKINU I DA BIH BUDE JEDINSTVENA.
Mene brine vaša nebriga i ravnodušnost, gospodine Incko.
Dragi incko,mirno spavaj,Bosanska armija moze napraviti vecu oluju nego sto napravise hrvati 95!! One koji remete mir i ustavni poredak poslati tamo gdje su bili krenuli pa ih ameri vratise,a Bosna ce ostati onima koji znaju sta je ljubav!! Atif je jos u krajini!!!
Vidim blijed si vas, a i smršo si!
Ma boli tebe Chundara Inćko da se ne lažemo!
Mene brine smo koji ćeš ti nama *** uopšte kada ništa ne radiš.. idi u svoju Austriju i tamo uzimaj 25 000 Eura mjesečno ako možeš? Ti si jedan obični parazit kao i ovo naši političari.. A ko ti daje pravo da ti govoriš o raspadu BiH ??? Tvoja svrha postojanja je da braniš Dejtonski mirovni sporazum i to je to.., ako ustanoviš da neko želi da ga ruši.. treba da ga smijeniš..
Koliko RS dobro funkcionise vidimo po sve vecem broju srba koji posao traze u federaciji a nesto ne vidim da bosnjaci traze posao u RS-u.
Wer bist du einmal schreibst du die Politiker haben zeit sich zum einigen und So deine ganze Mandat, bei dir jede verlangerte seine Mandat und und du selbst auch, da nach schreibst du ich mache mir sorge wegen Bosnien zerfall,reine ausrede arme menschen glauben auf Zukunft.
svima kako tesko nepodnosljivo stanje a niko ne protestuje zasto ne izadjete na ulice ne bojkotujete izbore ne istjerate sve te suge iz svoje zemlje i promjenite na bolje ,samo sjedite i pisete komentare po klixu zalosno.
RS bolje funkcioniše od Federacije u izvještaju "Doing Business 2014" BiH je u oblasti pokretanja posla rangirana na 174. mjesto, a u izdavanju građevinskih dozvola na 175. mjesto u svijetu, čime smo na globalnoj listi pali za po 12 pozicija među ukupno 189 analiziranih država. sporo izdavanje građevinskih dozvola djeluje izrazito destimulativno na potencijalne investitore koji, između ostalog, i zbog toga BiH zaobilaze u širokom luku i proizvodne pogone otvaraju u drugim zemljama. Evo vam najbolji primjer kako funkcionise kompletna BiH.Sve fukara do fukare. Jednom rece ono govno od Bevande da u BiH nije tako lose i da nismo na nivou Afrike.Afrika ima 54 drzave sto znaci da najmanje 30 africkih drzava ima bolje uslove poslovanja nego BiH.Ne kaze se dzaba da narod ima vlast kakvu zasluzuje.Dno dna sa suhom krpom na dnu mora.
RS se ne moze ocijepiti jer onda prestaje mir i nastavlja se rat jer bi prekrsili mirovni sporazum.al ako uspiju da dobrovoljno bosnjaci rasparcaju federaciju i samim tim mi prekrsimo dejtosnki sporazum.Onda bi MI bili ti koji su zaratili i unistili mir a srbi bi samo rekli ok mi necemo da ratujemo sad je pravi mir bez ikakvih dejtonskih govana poceo.e onda bi se mogli ocjepiti hladno jer su oni republika.e ovde kvaka rijeci republika lezi.jao jeba nas evropa a mi ko telad:)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Inziko brate,*** te i Dodik i Radmanovic,sto fasiste ne otjeras u sto pm... Primas platu za taj posao,a nista ne radis !
Još samo da se zapuca i Insko će imati potpun izvještaj. Ne može ovdje biti napretka ni za sto godina na veliku radost većine a na veliku žalost normalnih ljudi. Ovi koji ne žele napredak su u istim govnima ali su valjda ponosni u tome.