Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zadnja godina u Bosni sve vise lici na 89 i 90 nece valjda opet sve isto. Ne zanimaju se plaho ni Ameri a ni EU za ovo stanje kod nas. Samo Britanci zasijedaju na temu BiH a zna se kako su lijepo zasijedali vezano za indiju i pakistan. Valjda ce na dobro izaci sve.
jesi se usro aaaaa?
@BlueMaster Samo budala se ne boji..Jesi li se ti prepao?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ofanziva seste svedske I dvanaeste danske brigade na klix komentarima u punom zamahu. Srbi pale sva prevozna sredstva u nadi da ce izbjeci gnjev ratnika iz Kopenhagena I Malmea.
a oslacka divizija nju si zaboravio :D
@Ferrig81 oni su u rezervi kao I studgartski odred za brza dejstva na carini.
Konacno ste poceli reagovati
I ti Incko jebes sebi mater, sutis i mutis, posaljes izvjestaj i uzimas pare koje realno ne zaradis. Tebi i odgovara ovakvo stanje inace bi da je bolje ukinuli tvoju poziciju i nema paraaa
a diverzantska ceta sa udarom na puf iz st paulia :D
Svi heroji na netu... a od vas niko ni puske u ruke uzeo nebi da se sutra zarati. Sve internet heroji i pizde materine,kako balije,cetnici i ustase,dodjite mi svi vcrs na kucnu adresu mater vam nacionalisticku. Samo na netu jaki. Izvolite pa dodjite mamu vam svima. Sabica sokak 18,Sanski Most
@harambatija Pozdrav komso 😎
Ma ne ratujem za tudju zemlju, koja je to logika...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Clinton i Holbrook su nas prikovali nametanjem RS-a, da su htjeli mogli su napraviti jedinstvenu BiH, a oni nam pola države oslovili sa republika srpska, ejjj čuj srpska, dakle ona je samo za srbe, a ovo ostalo ćemo na tri dijela, iscjepkani smo da više ne može, i onda mi na Clintona gledamo kao na pozitivca, pa da je htio mogao je baciti koju bombicu još 1995. na srpske položaje pa bi vidjeli šta bi bilo od te "republike srpske"
@ paul Zasto nije Alija potpisao Kurtiljerov plan? Je li mislo da ce dobiti cijelu Bosnu?
@Mickey100 upravo tako, svi su se ovdje namirili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MrWorry
Čujem ratne trube i zveckanje oružjem sa bošnjačke i srpske strane, ovaj put bez Hrvata, jedino ako netko povuće lava za rep.
bogami i bez mene jarane, jednom sa se zahebo, nikad više.
I??? Jeli gospodin izrazio zabrinutost? Stara prdimahovina moze samo da nam se sagne zajedno sa svojim nesrecnim sticenicima :)
Ovaj Inecko je najveci beskicmenjak na svijetu.
Je li Inzko samo o Dodiku pricao, federaciju nije ni spomenuo? Med i mlijeko?
spomenuo je i pederaciju https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/inzko-u-vijecu-sigurnosti-aktivnosti-iz-rs-dovode-u-pitanje-buducnost-bih
Najsmjesnije mi je kad vidim da ove ratne izbjeglice nesto huskaju na rat, a prvi zapalili preko granice, pa sto ne braniste bosnu 90-ih?..kome je do rata dogovorite se da se nadjete na nekoj livadi i poubijajte se, a nas normalan narod ostavite u miru da zivimo..pozdrav
ovaj inzgo je novi ferdinand, samo fali još poludjeli srbin
CETNICI MORATE DA ZNATE DA MI IMAMO 100 MILIONA TURAKA OVOG PUTA KAD BI DOSLO DO RATA
@primitivnibalkan1 100 miliona turaka koji ulazu milijardu u fabrike po srbiji dok u bosni prave dzamije. Zivjela sda
Joj Dodo šta ti Incko uradi auuuuu
@jamezdin30trideset Uradio je to da jecijela skupstina cula za dodika i njegovu politicku borbu protiv sda islamista