Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zajedničke identifikacijske isprave, jedinstvenu valutu i registracijske tablice" zar nije ovo nametnu Paddy Ashdown (Pedi Ešdaun)?
Da razjasnimo; -Putem MMFa ste s*** bivsu SFRJ jer je postala prijetnja neoliberalizmu -Onda ste financirali nacionalne grupe od Hrvatske do Srbije -Stavili ste embargo gradjanima BiH na oruzje -Dopustili ste granatiranje 1425 dana olimpiskog grada -Onda ste donijeli ludjacku kosulju zvanu Dejtonski sporazum -Primjenili ste "cikasku skolu" kao u Cileu, Argenitni i Bliskom istoku -Instalirali ste banke i strane konzorcije kakob i i dalje pljackali gradjane -Donijeli ste zakone koji odbijaju sve investicije -Dopustili ste i dalje divljanje nacionalnih stranaka -Opustosili ste zemlju i svakl njen potencijal putem sistema bezvladja I nakon toga kazete, citiram: "Kako vrijeme prolazi, uloga međunarodne zajednice u BiH se mijenja, a od građana se očekuje da preuzmu odgovornost za budućnost koju žele za sebe, svoju zemlju i svoju djecu" Stat ce te svi do jednog pred Allaha.
bravo maestro, nisi mogao bolje reci!!!
sve ce se mjenjati samo oni nikada, nikad ih necemo vise uspijet izbaciti iz zemlje, njima je dobro ne rade nista platurine primaju, povlastice imaju, ne mogu ih ocima gledati.