Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti Inzko nisi shvatio:) a soim toga tebi i odgovara ova situacija... inace bi bio bez posla....
Nit' mirises,niti smrdis.
Inzko će nam pogurat da dobijemo pomoć ko i Srbija. Inaće zalaže se mnogo da kočničare napretka bonskim ovlastima suspenduje.
Mogo si cekat jos koji dan pa da se oglasiš, tacno smo malo zaboravili na tebe, ti nam govoriš sta ce mo na izborima, a sta ti možeš sa svojim Bolonjskim ovlastima pa ne radis, **** se malo - Visoki predstavnice Inzko
daj pola svoje nezarađene plaće, bit će velika pomoć!
UMRI INZKO U SAMOĆI !
Ti si jedini covek kojega bi voleo isamarati...Samo sto si smece!!! -Odes u UN i stalno saljes ,,negativne dopise" o BiH. Idi i sada i objasni ljudima sta nas je pogodilo,trazi pomoc.Za sta dobijas platu?
Odvoji i ti od svoje plate je*em li ti mamaru sugavu!!!!Kako vas nije stid imate ekstremno visoka primanja a mnoge porodice nemaju vise nista.
aneksiraj nas inzko