Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni su svi ovi OPANCARI, kao sto je John! Drzava BiH CE POSTOJATI DOK JE SVIJETA I VIJEKA...Ti zivi i ratuj gdje hoces, psihopato..... Incko mora DANAS potpisati Ustav Drzave BiH, zato sto je to DRZAVA a ne ono selo rs.
Ako SFRJ kao istinsku multi-kulti drzavu nisu zeljeli muslimani i hrvati za razliku od Srba koji su stvorili 2 YU .Insistirati na BiH kao drzavi istih onih muslimana i hrvata koji nisu zeljeli SFRJ eeeee nema te sile zemaljske da od ove nakazne i ansilno sklepane i silom odrzavane Dejtonske BiH da je odrzi. Nema te OPET kazem sile zemaljske da BiH(RS-m/h Federacija) odrzava na duzi rok.Moze Austrijanac Inzko zbog svooje enomne plate da kao i njegovi predhodnici prdoklaci do milje volje sve je to uzalud jer 3 etn.zajednice se patoloski mrze jedni drugih i trecih je strah i nema te sile u njihovim glavama da neko nesto promeni.Srbi NIKADA za NIKADA nece zeljeti drzavu s svojim DOKAZANIM koljacima neprijateljima ista stvar je s hrvatima ista stvar je s muslimanima samo sto muslimani lazu cim zinu kada kazu da su za multi-kulti a na terenu muslimani najtemeljitije ciste ossstala 2 naroda.
Ovo zvuci kao interesantna prilika kojoj bi trebalo prisustvovati. Nadam se da se nece zavrsiti samo na Sarajevu i obracanju jednoj strani. Mislim da bi i na Palama, Banja Luci, i Mostaru, takodje trebalo odrzati govore ovakvog tipa. Promijene moraju da pocnu kod obrazovanijeg stanovnistva u pocetku a raja ce to pratiti. Nemislim da treba mastati o nekom ponovnom bratstvu i jedinstvu i prosloj multietnicnosti ali i dalje postoji zajednicki cilj kod svih strana: Prosperitet i Evropske integracije sa zdravim zakonodavstvom. U vecim firmama takodje postoje razliciti timovi i odjeljenja skoncentrisana na uspijeh svog odjeljenja i to uglavnom dovodi do dobrih rezultata za cijelu firmu. Mislim da je tako nesto izvodljivo i sa bosnom.