Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deytonski sporazum je dogovor nacionalista o propasti Republike Bosne i Hercegovine.
Tema je bila godišnjica potpisivanja ovoga Sporazuma koji je smrtna presuda za RBIH, a ne uzroci i posljedice raspada Yuge.
Ovaj se oglasi svaki mjesec po jednom u prosjeku, da zaradi platu.
hahaha.. sto se ovi "dobro upuceni" sekiraju za novce poreznih obveznika iz EU koji placaju rad OHR-a... svake godine biraju iste nacionaliste koji su opljackali i odveli drzavu u rat, a hoce da Evropa rjesava njihove probleme..
Koliko ja znam Incko se placa iz naseg dzepa. Ali to bi bilo u redu da radi posao kao Pedi Esdaun pa smjenjuje politicare. A on mjesto da njih smjenjuje, on se ugleda na njih i dobija platu za nerad.
whey@.. ako zivis u dijaspori u eu onda se placa iz tvog dzepa... inace, covjek nema ovlasti od poslodavca tj Brisela da smjenjuje.. on je tu samo da salje izvjestaje Briselu..
A sta dati kazem,eto dolje redom citaj pase onda sam upitaj.
paznja!!! za sve koji su protiv cetnika cifuta i ostalih na ovom portalu klix me vec 4 dana banuje i odlucio sam da vise ne komentarisem ni da posjecujem ovaj cetnicki portal ovde su samo cetnici i cifuti dobrodosli ovo je odavno njihov portal
paznja!!! za sve koji su protiv cetnika cifuta i ostalih na ovom portalu klix me vec 4 dana banuje i odlucio sam da vise ne komentarisem ni da posjecujem ovaj cetnicki portal ovde su samo cetnici i cifuti dobrodosli ovo je odavno njihov portal zbogom svima
paznja!!! za sve koji su protiv cetnika cifuta i ostalih na ovom portalu klix me vec 4 dana banuje i odlucio sam da vise ne komentarisem ni da posjecujem ovaj cetnicki portal ovde su samo cetnici i cifuti dobrodosli
Sve do ovog austrijanca mislio sam da su borci ARBIH bili heroji. Sad je malo jasnije sto OHR brani izucavanje istorije BiH.
A ti i tvoji prethodnici ste sve uradili da tako i ostane.
E i ti si mi dozlogrdio!