Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Incko, oni su istjerali komsije sa kojima su zivili, a da primaju migrante.
@KamenjarskiSrbin Da su ih bogdom samo istjerali.. Pobili ih a ono sto nisu uspijeli pobiti protjerali. To je ta slavna srpska historija. Zlocinacka.
@KamenjarskiSrbin sta istjerali , silovali i pobili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izvini ali BiH nije bombardovala, ni Libiju ni Siriju ni Afganistn nit je roknula Gadafia a nit objesila Sadama, to su radile EU i Amerika prema tome nek oni sad i ovo rjesavaju, Fino nek otvore predstavnistva u tim zemljama proberu ko im treba i na avion, pa i ovako ih primaju.
Inzko! Ništa lakše: pošalji avione i sve vam ih šaljemo u Austriju!
Inzko ne raumije a i nema neki zahvalan posao.
popiso se ja na klix i FBiH 🍻🍻
E moj Valentine ti još nisi đikane dobro upoznao
Incko, to nisu srpski krajevi vec krajevi Bosne i Hercegovine
Pa oni svakako ne žele u RS, nego u zemlje poput vaše Austrije ili pak Njemačke. Vi ih udomite, vama idu.
Koji licemjeri ovi zapadnjaci pa to je za nepovjerovat, eto sto ih neprimite u Austriju oni hoce eu a vi ih necete i sta, onda kriva Srbija,.Bosna ,Hrv.itd., i kakve veze imaju srbi u Austr. s njima , pa srbi su tamo vec peta generacija."( Incko bolje bi ti bilo da se odreknes to maaaalo Plate sto imas pa da im malo pomognes).!
"...mislim, ne razumijem zasto su Dodikovi Srbi sretni sto nemaju kamp s migrantima,kad su im oni odmah tu, tik uz (imaginarnu) entitetsku granicu.I zasto misle da su sretni bez migranata,ako se kamp otvori pored nekog "srpskog sela" u Federaciji.Dodik je jednostavno...dubioza..."
Nisam srbin ali su nepoželjni u BiH
Hahahahaaa,presmijesna izjava,Srba kao migranata nema po bliskom istoku,prvo,a drugo,ne bih ni ja dao da mi se svako mota po dvoristu,a nismo mi njihov problem,nego ta ista "evropa",zajedno s Amerima,koja ih tretira kao stoku a nas tjera da ih gomilamo,zasto? a zato sto mi imamo dovoljno teritorije da ih se naseli,jer mi cemo bjezat a oni dolaziti,to je cilj krajnji
vidi ćele za čvoku opalit!
Njega ne zanimaju Bosnjaci
Incko se pravi lud. Zna on da migrantima nije životni ideal brenta na Palama ili rudnik mrkog uglja. Ti ljudi su krenuli u bolji život, a to će im omogućiti zemlje zapadne evrope. I migranti su rekli đe žele da idu...
Nekada davno je velika turska vojska iz Anadolije, koja se kretala prema Beču u namjeri da ga osvoji, odmarala u Srbiji. Danas Srbi imaju neki neobjašnjivi instiktivni nagon da dođu u Beč i žive tamo, kao da im je osvajanje ostalo u DNK
Srbi su jedini narod koji i dalje mentalno boravi u tamnom srednjem vijeku.