Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik poziva na samoopredjeljenje, ukidanje drzavnih nadleznosti isl, Covic danas izjavljuje da HercegBosna nikad nije prestala biti teznja, uprkos presudama u Hagu isl, a Incko izrazava zabrinutost zbog necega sto je zelja, ali zelja da BiH bude drzava drzavom, i osudjuje istu. Konacno se karte, ponovo otvaraju, i pokazuje se da Bosnjak/Musliman nije pozeljan u EU u bilo kojoj formi...
Nije rezolucija SDA izazvala tenzije niti se u njoj koristi zapaljivi rječnik i podriva povjerenje među konstitutivnim narodima, već su, upravo suprotno, svakodnevne zapaljive izjave i postupci Milorada Dodika i drugih zvaničnika entiteta RS kojima se podriva povjerenje među narodima, i izostanak reakcije na njih, izazvali najavu ovakve 
@a-team: Nije tocno to sto govoris, ne huskaj bezveze… Islam je takodjer dobrodosao u Europi, a pogotovo nasi domicilni muslimani Bosnjaci koji su pravi Europljani kao i bilo tko drugi i mjesto nam je svima zajedno u Ujedinjenoj Europi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
izrazi zabrinutost
Jos nije izrazio "zabrinutost"....stoga,nije nista opasno.....
Djubre eto, sta drugo reci za ovu osobu!
Austrijski konjušar koji lobira za održavanje haosa i razbijanje BiH.
gospodine Inzko Bosnjaci su zahvaljujuci tvojoj domovini Europi dobili okove kako bi BiH postala palestina 2 sada kada nakon 25 godina bosna vec nezaustavljivo napreduje zelis opet sa svojim EU smrdonjama staviti brnjicu Bosnjacima. E nece ici Cicko. Mi imamo pravo na nasu BiH i naravno da je necemo prepustiti nacionalistima. Za to cemo upotrijebiti sva demokratska sredstva koja nam stoje na raspolaganju. Sta je bilo sa temom o "samoopredjeljenju" ? ? ? Imal´ tu kakve reakcije???
Trenutno od Republike i odcjepljenja Rs nema ništa. Lideri ofulali teme, ne formiraju vlast jer je imaju a ne žele odgovornost jer ljudi odlaze i iz "Republike BiH". Kako su se postavili lideri stranaka pobjednica oni vlast ne mogu formirati ni za 100 godina. To što oko glupih tema vrte prostačko glasačko tijelo je za očekivati, ali što OHR im daje značaj komentirajuči idiotsle ispade idiota.
najveći neprijatelji protiv opstanka BiH su bili morion, akaši, karla del ponte, incko, lajčak, milošević karadžić mladić, vučić i dodik, a u pričuvi dr tuđman, šušak, jelavić, čović i ini drugi i nesposobna familija izetbegović koja upravlja bošnjacima 30 godina.....ne mogu da njihova imena napišem velikim slovima, toliko o njihovoj ljudskoj vrijednosti...
ne znam šta Inzko ima išta uopšte da kritikuje ovu deklaraciju , pa svi znamo da je BiH primljena u UN 22.5.1992.g.kao Republika BiH, pa tek su 1995 zvanično napravili ovu neprirodnu tvorevinu - cirkus od države.
Incko mora da kritikuje ovo što je predložila SDA, inače ako se to sve obistini, ostat će bez enormno velike plate...sve što on nama želi ja njemu isto tako želim , nek u svojoj Austriji napravi državu sa 3 entiteta i dao bog pa tamo i srbi imaju republiku srpsku austriju...
Ova govna treba istjerati iz BiH. Dajte nam covjeka sa mudima kao Ashdown a ove zabrinute papucare vodite sebi kuci
Dodik cak i Konvencije UN-a koristi kao svedski stol... ono sto mu ne treba zanemaruje zadnjih 25 godina a ono sto mu treba bi se pozivao na to.... Ta konvencija je za civilizovane narode na mnogo visem stepenu civilizacije od Republike Srpske....... Dakako od kuda pravo na primjenu iste ako nismo gradjani BiH ? Gradjanska prava jel tako ? Zar nije prijevod Deytonskog da smo drzavljani i da nema gradjana.
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ... sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
REPUBLIKA BIH..to je moja želja i svih domoljuba, a ne sda.., ali kako će kraljica..vatikan..i sav kršćanski klub europa prihvatiti republiku u kojoj je većina muslimanskog življa..ma jok..kkrstaški ratovi su nastavljeni samo perfidnijim metodama i bankarskom mafijom..
Stari i novi krstaški ratovi..
"Što se tiče zajedničkih institucija BiH mi ne možemo da biramo koga je izabrao bošnjački narod. U našim institucijama možemo našim glasovima da odlučujemo ko može da bude ili ne može da bude", rekao je Dodik Inzkooooo, čiji je pi si entitet? Koja prava tamo imaju bošnjaci? Hoćel srbi birati bošnjacima bošnjakee?! Odgovori senilni starče! Sramoto!
Gospodine Inzko, svijet je gledao vise od 3 godine kako ginu civili u BiH...niko nije ni prstom mrdnuo jos je uveden embarko na uvoz oruzje. Da jedna novinarka nije isporovocirala Billa Clintona javljajuci se iz opkoljenog Sarajeva pitanje kad bi se i Amerika umijesala. Politika Zapada je licomjerna do BiH da nije tako Dodik bi vec davno zavrsio politicku karijeru.
ovaj lim je gori od dodika i covica pa i bakira ... jer mu Dejton tumaci dodik i covic ...