Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela islamska Bosna! Smrt nevjernicima! BIH4EVER! TALIBAN4EVER! AL-QAIDA4EVER!
@Pipo LAZNI Nemoj krast moj nik imaj casti i maste! Sto se tice genocidasa i fasista oni trzaze svaki moguc nacin da koce prosperitet i unaprijedjenje nase drzave! PODRSKA INZKU! BiH4EVER!
Ko shisha profit, vazno je da se KRKAMO... ha ja..... Inzko je u pravu TACKA! Kakav tango Inzko, ovo je \"izljev\" mozgova.... \'bes profit, vazno je pljackat i plesati tango smrti preko jadnog naroda :S @BOSadakin popushilic Tebe turci ocito u pola mozga \"upali\"... koji si ti IDIOT od COVJEKA! Otvori malo oci i reci nesto pametno a ne spill od bljuvotina! Toliko!
@MAPAimaLI To sto si rekao stvarno nema nikakvog smisla. Kanalizacija je vrsta instalacije ako nisi znao. Srecom imamo kanalizaciju u glavi da gluposti i sranja koja nam padnu na pamet odvedemo na mjesto gdje treba, a ne da nam se razliju po mozgu kao kod tebe.
sa ovakvom m zajednicom sve su opcije otvorene nazalost,ovi iz manjeg entiteta idu mic po mic a BOSNJACKI odgovor sutnja RADONCICA za predsjednika nista ne gubimo sa ovima nema nista tihic nazalost nesposoban haris nema jaku stranku,sdp nema glasove druga 2 naroda tako da nemoze napraviti nista sa bosnjackim glasovima a kao grdjanska stranka pobijedite u rs kao gradjanjska stranka
@Djesi Ba BOSnjak neko ima instalacije pa se mogu popraviti ali kanalizacija u mozgu NIKAD .ISTINA BOLI PUTUJ!!!
@BOSadaka Idi popravi instalacije u mozgu vidis da te drmaju kratki spojevi.
GRESKA za rat je OPET potrebna muslimanska provokacija i pola jednog ili vi sami sebi ste dovoljni MARKALE da vas nema KAZU povoljno se prodaju karte za TURSKu ovaj put NECE MOCI ko u Osmanskom periodu da najsiromasniji kod TURAKA nemaju za karte pa ostanu u BOSNI.FAJRONT !!!
@Pipo ispravka za rat je potrebno troje,bar kod nas....
Mala ispravka Pinzko - za rat je potrebno dvoje