Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLAZI KESO ŠUPLJA!!!!
Smrko se nesto! Haman ce nekog ostro osudit,a koga on osudi nagrebusio je
Klasicna kerina ......!
Jel zabrinut? Nikad goreg "Visokog predstavnika" nismo imali. Kraj ovog degena, četonje bi mogle opet zasjesti oko Sarajeva, ovaj bi i dalje bio samo "zabrinut" ?!?!
Mislim da je vrijeme da se sastane sa Pernarom.
covjek naucio ko nasi politicari neradi nista hodaj po svijetu ponekad se oglasi i primi debelu platu. veceg neradnika i goreg visokog predstavnika se nece dugo dugo vidit
Idi kuci u planinsko selo, idi molim te uhljebu najveci
Svi su isti nesto kao biva rade cijeli dan jede cevape.
Ja mislim ovaj da veze nemam sta cu ja u BiH.
Samo ti razgovaraj konju jedana nemoj ni slučajno da bi reogovao ili poduzeo nešto!!!
jel ovo istina?....https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/3185513/izetbegovic-na-tajnom-spisku-invalidskog-fonda-bih-mesecno-prima-335-evra-ratne-invalidnine-jer-je-ranjen-kao-organizator-otpora
incko jedi govna
I kad meni šef kaže "Ti ništa ne radiš, a plačen si" ccccccc. A vidi ovog, pa taj ni da se zabrine više neće za 60.000 KM mjesečno?
Sa Pahorom ahahahahhahha Nikoga vise ocito ne zanimaju kmecanja Bosnjaka
ja se vec zabrino.. nema ga..