Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj o putu hahahahahaahaha koliko nam treba da izgradimo autoput a imamo toliko radne snage a da izgradimo neki tamo drugi "put"
Cuj Inzko prica sa Ivanicem o EU putu BiH. Bosna c eu evropu kad se ovi iz najdrevnijeg naroda svih vremena oCjepe - Nikad!
cuj najdrevniji narod hahaha svaka cast za ovu izjavu
Hajmo narode u EU,meni su se zgadile ovakve i slicne politicke vijesti.
Lijepo stoje Incku srpske zastave
jadan ti moj Insko,kad nemas pametnijeg posla,sad si se uzdigo da nesto ko eto radis,,gdje si bio na dan referenduma,i ostali zlocinacki poduhvata u RS,,jebali te oni pa ti lakse bilo,,,
Gdje si ti bio kad je padala Srebrenica? Da si bio u Srebrenici ne bi se danas brinuo za Incka.
Sastao se bezmudi alkoholičar s četnikom, da razgovaraju o evropskom putu BiH?
jadanli je taj put...strasnoooo
I imal se sta novo reci nakon 20 godina? neka ba vazno je da se razgovara vec godinama ;) koliko potrosite otp. na svaki razgovor i koliko se rastalite, de samo to barem recite jos iskreno jer i mi vama radimo iza ledja na crno zato sto ste majmuni i uzimamo kes ko vas .je.be stoko!
sastali se da drkaju ćunu zajedno
Holandsko kormilo ;)
@<!-- wooot? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
KAd će konačno Inzko obaviti i razgovor sa samim sobom o našem putu u EU :)))