Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Predsjedniku Budimiru, GENOCIDASI SRBI KO STO SU PUDARIC, COVIC, DODIK, LAGUMDZIJA, ANA TRISIC - BABIC (lagumdzijina zamjenica MVP-* i direktor Tima za integraciju BIH-e u NATO), SPIRIC, BEVANDA, MAJKIC, PANDUREVIC (ratna srpska zlocinka), ITD, su jedni od glavnih neprijatelja, rusitelja i izdajica drzave, drzavnih institucija, koji GODINAMA AKTIVNO RADE PLANSKI na nestanku suverene drzave RBIH-e i Bosnjaka ko najbrojnijeg naroda od 3 konstuitivna naroda RBIH-e. Bosnjake je Lagumdzija PLANSKI I TAKTICKI PO NAREDBI BEOGRADA IZBACIO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, Ustavnog Suda, itd ! Podrska Predsjedniku Budimiru, Budimire, NE DAJTE da genocidasi srbi SVEDU PRAVE Bosnjake na NULU i poslije toga i PRAVE Hrvate ! Sve OVO STO SE KUHA PROTIV Bosnjaka je SANU projekat nestanka i PRAVIH Bosnjaka i Bosne i PRAVIH Hrvata i Hrvatske ! Ko to nije shvatio ONDA JE TOTALNO SLJEP, GLUP i NAIVAN !
na desetku za Izinka.. - evo vidite s kakvim jadnicima i bijedom ja imam posla... Tanovic .. i Berlinski medvjed... politika sve skupa.. nema govora o tome da ja ne volim umjetnike BiH, naprotiv... ali , sve ovo je jedna velika kampanja, nikome , osim Izinka, na koristi...
gospodine mi smo vec imali ustav koji je garantovao SVIMA ista prava, al ne mozemo izmedju ostalog i zbog vas zapadnjaka da ga vratimO; jer ste nam nametnuli dejton koji klanja paljenja i silovanja ucini legitimnim a ovaj narod lijepo razdijeliste po torovima sto na kraju i jeste.STOKA
to vi i hoćete na zapadu, da ovdje sve izgleda jadno i bjedno... fukara gola evo vam jedan medvjedić.... dođite nam opet na godinu s temom rata, silovanja, čergi, i ostalih vaših tradicija iz te vaše istorije u kojoj se nikad ništa i niko dobar nije desio ni pojavio....... mi smo veliki bajni sjajni Zapad sve dok ste vi u glavi mali i jadni Istok/Jug.
cuj to? dzaba talenti kada politicari sve razvale, a ti bi mogao da im stanes u kraj ali neces....
Slažem se Inzko sa s tobom, i ja sam uvijek tvrdio sa smo mi najtalentovaniji u Bosni.
Incko------------------------maaaaaaarrššššššššššššššš u 3LEPE! I ti si talenat-UZIMAŠ VELIKU LOVU ZA SVOJ NERAD, MAJ.MUNE!!!!!!
Kad te fali fašist kao Valentin MajMoončić, najbolje ti je otkrenuti glavu. Da, onaj ko podržava fašiste i sam je fašist, a Valentin MajMoončić je u vladu doveo sljedbenike Ante Pavelića zbog čega je zemlja godinu dana u blokadi i samo tone.
val dosta mi je moje suplje jos i tvoje....
Incko ima i onih sto su GENOCID pocinile u Bosni ....,to su ti sto nedaju ovoj drzavi naprijed ,zasto ih ne prozovesh javno pred kamerama..!
do kada cemo biti primitivni i razmisljati samo po nacionalnom kljucu,do kada ce se pojedini bogatiti istovremeno nas ubjedjujuci da nas oni drugi vole jedino mrtve,do kada ce BiH biti leglo primitivizma,do kada ce nam trebati Tanovici da nas podsjete da smo zaostali.....?
fino pogami cestitas nazifu medvjeda i 50 000 km u padze
Visoki predstavnik Valentin Inzko, dosao u BiH veoma drsko, iako je kujica bio, nimalo mi nije mio
OHR prosla godina uspjeh za 1.Nadamo se da xe ove godine postici bolji uspjeh.
ne seri