Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Posebno je važno da niko ne bude diskriminiran na osnovu etničke pripadnosti ili zato što je povratnik“, rekao je visoki predstavnik. - Ova je dobra, ali hajde šefe, sprovedi je! Rus vas je prikucao uza zid. A Srbija i Hrvatska se prse da su garanti mira. Kako agresori mogu biti garanti mira?!?! Kako i Rusi mogu biti garanti mira, a imali su na ratištu u BiH dobrovoljce i instruktore iz ruske armije, borce u VRS?
Inzko pa zar si ti jos ziv :)!
vazda ista šuplja priča,povraća mi se više
Evo ti odmah ovaj cetnicki pop sta je vec...
Davno ste trebali razhebati tu mafiju osim ako nemaš ličnu korist. IZGLEDA DA SU TI ČETNICI I USTAŠE DOPIZDILI, ŠTO VELIŠ?
ja mislim da ce se naslikati ispred zgrade UN posle ovog ;-)
Dear Inzko, manje demagogije, više konkretnog rada.