Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovom Inzku? Dosad se nije miješao u svoj posao
@Trulex Nešto kao kanalizacioni sistem? Može
puko mu kondom
Da nije Klixa niko ne bi ni znao da ovaj lik postoji. :)
Inzko krme te ujelo prepo si me,ja pomislio da nisi otisao od nas,ako treba prodacemo zemlju svu samo neidi,ti si nam jedina nada😁😁😂😂😂😂😂😂😂
slažemo se sa ocjenom
Pozdrav Bosno , slobodno neka idu ,pasoš u ruke i put pod noge ,pjesma neka ih prati Vesna Zmijanac : Trčim prema zemlji Srbiji
Ja se na nebu pouzdam u Allaha dz.š. gospodara svjetova, a na zemlji se pouzdam u predsjednika Erdogana i našeg predsjednika Bakira Izetbegovića. Zapadnjaci su samo kamilica koja želi istrijebiti Bošnjake i muslimane svijeta.
Dabogda ti Bakir zaposlio 100.000 clanova tvoje familije i nemali ni plate ni zdravstvenog osiguranja!!!
Pre svega, to nije samo politicki vec i legitiman nacionalni cilj. E sad, to da doticni pokusava da diskredituje (ospori) osnovno civilizacijsko pravo odredjenog stanovnistva na samo-opredeljenje demokratskim putem je kristalno jasno, i nece mu poci za rukom.
Nije tvoj mandat samo da izvještavaš štab. Mandat ti je da se boris protiv korupcije. Kako međunarodna zajednica nije upsjela stvoriti djelotvoran pravni sistem suidstav kojim potpomaže organizovani kriminal i to sredstvima međuantodne zajednice, OBAVEZAN SI ODMAH DA USPOSTAVIŠ NADZORNO TIJELO nad radom VSTV, koje upadati u tužilaštva i vršiti na licu mjesta reviziju predmat koji stoje po 10 i više godina SAKRIVENI, koje će rasformirati policijske i parapolicjek organizacie
Šupljator. Pet godina mu treba da razmišlja i mudruje, da bi sastavio normalnu rečenicu.
Do-dick je definitivno puk(A)o. na crnoj je listi, juče izgubio većinu u (č)entitetskom parlamentu, neki dan ga Srbi u Srebrenici od(H)ebali, evo sad mu Stranka ide na crnu listu UN-a zbor separatizma. Šta je slijedeće; zatvor po već podignutim optužnicama ili?
@plotice10 Sljedeće je da Mektić ispriča vic u kojem je Dodik glavni lik, a onda, nadam se, zatvor
Interesantno je kada jedan Österreicher hvali "opredeljenost" BiH za NATO.....
politicki cilj SNSD-a, a i svih ostalih stranaka koje nisu ekstremno islamisticki nastrojene je samo da se postuje svako slovo dejtona, i da se revidiraju svi nametnuti zakoni OHR-a. Svakim danom krsite mirovni sporazum, e pa ne znam sta ocekujete onda da sutimo i gledamo? nemre jarane, il se drzite sporazuma il ga ponistavamo i svak sebi, RS, HercegBosna i fildzanistan tzv 23%
Joooo Laktaska seljacino hajde ba vise pokusajte se otcijepit,nebojis se ti Incka i evropskih lipicanera ti se bojis mene i jos tri milona ovakvih kao ja.
--- Naglasio je da korupcija i dalje ostaje problem u BiH unutar institucija uključujući i pravosudne institucije što, tvrdi Inzko, nastavlja slabljenje vladavine prava. JEste li ikad čuli za neku stranku u BiH da u svom programu ima borbu protiv korupcije, umjesto da je ispotiha razvija kad se dočepa vlasti ?.
Sad ce Dudkovo Laktasko podzemlje da i njemu planira atentat