Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bajdene salji nekog sposobnog...ovaj zabrinuti je za penzije odavno...
Zamislite zadnjih 20 godina da niste pogledali vijesti procitali novine i sad upalite da vidite sta se desava... ista situacija ... status quo
@yeba.mene.drzava Koliko čovjek mora biti gluhp kao ti da bi shvatio da njegove mjere ukoliko ih uvede ne znače ništa ako ih nema i ne želi želi niko podržati... E pravi si turbo folk krkan i tupan... Moj glupsone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1.Aneks 7 Dejtonskom sporazuma nije ispostovan. 2.Naziv Sumaska Republika je diskrminirajuci za ona dva druga naroda!! 3.Trebas nametnut zakon za negiranje genocida u srebrenici.
Gospodo Srbi i Hrvati, tjerali ste lisicu a istjerat cete medvjeda. Sada cemo na sud, pa ce Bosnjaci dobiti 51% vlasti u BiH, a 90% u FBiH.
@nije bio genocid nema zakona koji ce natjerati nekog da to prizna
Hajdeee referenduuum, pa sankcije pa pare BIH za unistavanje drzave od 92-95, pa necete imati za posaditi kukuruz a tek brasna.
eh, Sejdu ne zovu ni u Zagreb, ni bilo gdje drugdje, a sad ni na ovo ... jedino ga pozovu u "Jagodu", a i to vise sam sebe nego drugi ...
Pa ovaj Inzko teska Pičkurina
Inzko jednostavno nije dorastao ovoj zadaći. On ne razlikuje jedan mirovni sporazum od sporazuma u miru. Zato je sad sve završilo pred vjećem sigurnosti. Oni razdjeljuju one koji nemogu da se mire.
Mislis ostranjuju bolesne od zdravih? Rezu bolesno tkivo hirurski!
Zna i incko ućerat
Koda mu je bakir pisao sta da kaze sa ovom zabrinuscu sto nema dzafe i komse hahahaha
Sve se radi psihološki, od FACE TV gostovanja do sjednice UN-a. Pripreme na ujedninje sa Srbijom! E pa dobro došla braćo bosanci i hercegovci u sastav Srbije! Nadamo se, da ćemo zajedničkim naporima izgraditi dobru državu.
E baš zbog ovakvih islamofašističkih komentara bih na Hrvatskim i srbskim područjima egzistira samo kao mrtvo slovo na papiru a pitanje je do kad će i tako. To su činjenice koje ne možete promjeniti. A sad izvolite,mlatite praznu slamu u komentarima
@AbbLIV ...je li i Inzko islamofasista?...jesu li islamofasisti i ovi predstavnici velikih sila koji se slazu sa onime sto je rekao na ovom sastanku?
"Izrazio je zabrinutost i zbog toga što svi predstavnici Predsjedništva BiH nisu pozvani na ovaj okrugli sto na kojem su samo predstavnici konstitutivnih naroda"....ovim si sam priznao Ko je Komsic i da nije predstavnik Hrvata.....to preglasavanje rusi vise temelje Bin nego Dodik
Halooo, car je go. Čuj diskriminatorski ustav diskriminisan. Braniš slovo aparthejda za velike pare ... Umjesto da sviraš Kurzu za male.
Pa kad čujemo Incka, Bakir i Komšić nisu ni trebali ići na sastanak, samo su poslali Incka mahalaša
RS se ne može odvojiti od BIH niti BIH opstati bez RS. BIH će se pripojiti Srbiji koja će ekonomski značajno ojačati (što se vidi iz priloženog, pogledajte samo aktivu Srbije, najbolja je u regionu). Za Hrvate i za Muslimane će biti dobro jer im u tom ujedinjemju niko neće osporiti status koji sada imaju u BIH, a to je Federacija! Znam da mi je gospodin Osmanović, geografičar iz Sarajeva davno govorio, da su Srbi lideri u politici i da je teško na tom putu njima parirati.
Mislim da je laktasko govedo u svom govoru vrijedjalo zbog ove Inzkove recenice: "Bez Dodika mnoge institucije i zakoni nebi postojali. Njegov napor je bio kljucan u izgradnji institucija u BiH". To je ono sto mu prebacuje opozicija u RS, da je prenio nadleznosti sa entiteta na drzavu.
@korisnik1234.Tvoja m.a.ma bez svalera propala kao tzv.R.S.
Napokon netko da primjetii