Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporučio bih gosp.Inzku i svim političarima kojima je stalo do cjelovite nam BiH da što prije po rade na uređenju BiH a to je revizija ili ukidanje Dejtonskog sporazuma jer to je promašaj od samoga početka ,a pod pisnici su nacionalne vođe koji nisu ništa ovom narodu pozitivno donijeli,samo rat i pljačku narodne imovine.
Inzko dosadinko. Idi bogati vise
Nikad nesta konkretno od lika sa 40000 platom,on poziva i poziva,mi glasamo i glasamo a elita gazi pjesake na ulici,uziva i boli ih briga
ukini im plate za ovaj mjesec i da vidis kako bi sutra izabrali delegate
Pozvao pet skupstina :-) Drzava koju mozes za dva dana pjeske obici ima pet skupstina. Zvuci kao naucna fantastika.
Oduži i ovaj Incko.... Men' se čini da su oni prije njega kraće džabaljebarili u bejha..
Ma zaboli ga,ali zato 50 milja legne svaki mjesec,radno mjesto lezi hljebu da te jedem...
Je li i on predao za odvojeni život ko mehmedović i prodanović?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodine Inzko ne mogu da vjerujem da vi niste i nakon toliko godina boravka u BiH shvatili da je na ovim prostorima nemoguće civilizovanim putem bilo šta izmijeniti. Na ovo vaše pismo i vaš prijedlog ova rulja medvjeda , nepromjenjena 20 godina , se samo slatko nasmijala i nastavila po svome. Nemojte zaboraviti da su sa ovih prostora zbog ovakvih mozgova i ovakvih glavonja svi pobjegli glavom bez obzira , i Rimljani i Turci i Austrougari i Njemci itd.
ma ti si samo doso ovdje da pijes i sjedis,a takva je komplet drzavna politika
E Inzko,nikad necu zaboraviti kada si dosao u studio da popijes koje hahah.