Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@axa 25 triliona smo izgubili, cuj njegova zarada, on i tako misli, isto kao i svi strani vlastodrsci koji su tu , na zalost sjedili, da je to nista u odnosu na primitivnu sredinu u kojoj on mora sjediti... nista se ne mjenja dok mrznja traje.. vec stoljecima!
https://cp15.heritagewebdesi gn.com/~lituchy/exhibits.php (www.jasenovac.org) Pogledajte takodjer slike nize na linku, tu odprilike pocnje sav uzrok rata i mrznje na Balkanu. U Jasenovcu je preko 750.000 pobijeno, pretezno pravoslavaca, roma i jevreja. Ipak se treba odat cast onim hrvatima i muslimanima koji su se borli protiv fasizma, nacizma i ustasluka.
\"Inzko: Posao u BiH još nije završen\" NIje i nece, to vam garantujem, ako bi se zavrsio odakle bi dolazila moja skromna placica 25.000,00 KMcica.
ma sta i kako sad nemate nista da kazete???!! glupi narode, stid vas je samih sebe i svega sto ste uradili, SVI ZAJEDNO... haha, ovakav poraz i pad jos nijedna nacija dozivjela nije! .. sve sto se zeljelo od vas je da \"ostanete\" zaostali i da se mrzite..BRAVO! uspjelo vam je!