Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj radna mjesta... mozda se sta i zaradi.. pa ljudi budu siti.... kad su siti onda i razmisljaju.... ovako gladan stomak, u toru... sigurna vlast....
Lalo 24.02.2010. u 14:25 Nego ministre : Radno mjesto za koje je raspisan konkurs u tvom ministarstvu: 1/01 Stručni saradnik za pitanja azila u Sektoru za azil 1/02 Stručni saradnik za pitanja azila u Sektoru za azil Sto jos nema rezultata strucnog, kada je javna tajna da se primaju Esmeralda Radoncic i Fikret Sukurica ????? Lalo 11.03.2010. u 12:53 http://www.ads.gov.ba/v2/index.phpoption=com_content&view=article&id=489&catid=59&Itemid=62&;lang=bs I TO JE TO - PO 100 BODOVA ZA PODOBNE KANDIDATE, TAKO TO RADI SDA !!! Koja radna mjesta, jedino da robujemo po 12 sati dnevno kod privatnika i da ovakvim nepismenim podobnjacima punimo budzet i omogucimo im da uzivaju u zlatnim kasikama.