Špirić pisao Ban Ki-moonu
0
"Inzko osujećuje demokratski proces u BiH"
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spiricu, j.e.b.\'o. bih te u ta usta frljava, ali mi se gadi jer samo ona vire Dodiku iz s.u.p.k.a. Da sam slucajno peder, mog\'o bih vas obojicu jednim \"metkom\" j.e.b.a.t.i......
komentar izbrisan zbog vrijedzanja,psovanja i vulgarnog izrazavanja;
hokus pokus preparandus SPIRICUS :) :) koji je ovo ublehas,a vidi mu face,salju nam vlahoje iz Smrdije u vehabije,da bi svijet rekao kako u BIH ima terorista,hahaha vasa Srpska propaganda vec odavno procitana i propala, RS se gasi polahko ali sigurno,pa ne znaju vise ni sta rade,hahaahh
Jel ba genocidasi , sta bi sa onim referendumom u aprilu????? Neznam ko ke jadniji, vi ili sivonja iz laktasa Loki bam prica bajke!!??!!! Bljak
DA OVA DVOJICA KAZU DA IH SANU SRPSKI AKADEMICI I IDEOLOZI O VELIKOJ SRBIJI PLACAJU DA PRAVE LAZNE PODVALE I ZA BUDUCE PODVALE I OPTUZBE BOSNJAKA ZA F.UNDAMENTALIZAM I TERORIZAM?! Sad ces jos reci da su Srbija ili Hrvatska davali pasose m.u.dz.a.f.e.d.i.n.i.m.a.?! A sto BiH ne isporuci A.b.u. H.a.m.z.u. zemlji iz koje je potekao i koja ga TRAZI? Ma daj ukini vise price o uroti/zavjeri cijelog svijeta protiv B.o.s.nj.a.k.a., dosadio si svima s tim glupim pricama!
Q:\"ZASTO SE GRUBESIC I BARASIN NA DAJU ZAHTJEV SPANIJI DA SE SRPSKI K.ASAPIN SARAJEVA BATKO ISPORUCI BIH-I ZA SUDJENJE ZA NAJMANJE K.RVOLOCNOG U.BIJANJA 100 SARAJLIJA??\" A:Imali ste i vise nego dovoljno vremena d aprocesuirate slucajeve \"Dobrovoljacka\", \"Kazani\" itd. Nista nije ucinjena. Za razliku od BiH, Srbija je POKRENULA proces i trazila da se ZAVRSI. Bar ga je pokrenula. Tako to vide u Londonu. BiH nista ne pokrece. Srbija i Hrvatska pokrecu i zato isporucuju trazena lica njima. Zadovoljan odgovorom? P.S. Nije sve urota/zavjera. Ima puno do INERTNOSTI BiH Sudstva. Razmisli malo o tome kako ta inertnost u osudi svojih zlocina(ca0 izgled aocima zapadnih demokracija.
DOK JE OVAKVIH KA SPIRIC I COM. NIKAD SE NISTA U BOSNI NECE DOGOVORITI
a vidi genocidasa sto su se raskokodali na komentare..... Ajmo sad svi u glas: R E F E R E N D U M GENOCIDASI AV AVAV AV AV AVAV
A komsija najpreci. Tu ste se malo zaboravili, svi. Pogubili se. Al proci ce i to, svako ludilo prodje, pa ce i to, bar ce izumrijeti, ako nista.
Pipsone, glupsone, alah visoko, turska daleko.
Nemas ti snage za neke stvari, moj Pipsone, ne stvara se drzava jaucima sa zmijanja, tako ja mogu nazvati tvoje zalopojke ovuda, inace po poemi skendera kulenovica, moj Pipsone, magare bosansko!!! Skender je bar kulturno jaukao, pismeno. I nije lagao. Lazima se ne stvara drzava, ni zalopojkama. Tu ne pomaze ni Incko ni Turska sve sa 70 miliona turaka i jos 17 kurda!!! To se drukcije radi, Pipsoneeee...
Ne moze zajedno, to je bio osnovni moto raspada drzave!!! Sad moze zajedno, a??? E, ne moze ni sad. Kad nije onda, ne moze ni sad, pa ti pricaj sta hoces, niti je moglo, niti moze, niti ce moci, putevi se razisli i nikad se vise susresti nece, nikad za nikad. Ne moze se sr.ati pa lizati svaki cas, Pipsoneeee...nekima se to ne radi, dojadilo im. Dojadilo, brate Pipo!!! Sto jes sto nije, al ne ide to tako. Ne moze se staklo razbijati pa skupljati komadici i sastavljati, suplje kako god okrenes!!! Ne moze. Pipsoneeee. Glupsoneeee. To ti je sva sustina, i mani se gubljenja vremana na suplju. Dok bi ti sve to ostvario sto si namjerio, nece biti ni tebe ni mene, Pipsoneeeee. A ni poslije, nikad Pips, NIKAD:
I tako, Pipo, kad si palio Jugoslovensku zastavu i kad ti je babo skido tetovazu jna sa podlaktice, tvrdio si da ne mozemo zajedno, ama nikako ne mozemo, o Pipooooo...jesi gluv ili slijep, Pipsone, konju!!! Kako sad moze zajedno a onda nije moglo Pipsoneeee...ebo te Klinton zvaljo u usta smrdljiva!!!
Sjecas li se Lili, igara u travi...sjecas li se Pipo, kako si ono palio Jugoslovensku zastavu, moj dobri bosnjo Pipo...dobra stara vremana, moj Pipo...gori dobro, a???
\"Sjecas li se, Stojo, kako si iz kreveta ovog pokojnika, a koji se jos ni ohladio nije, otisla u krevet onog drugog\"? Stoja: \"Kuuuukuuuu\". Joksim: \"Pridrzite Stoju\"!!!