Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja ti prica...vec si ti pripremio kofere...reci nam ;)
Milokrade, mensecini da ga pusis u duetu s bracom Rusima, opet su vas jeftino prodali. Zato, spremte se, spremte, traktori.
Muslimani su spremni. Stiže naplata za Srebrenicu. Preživjeli dječaci srebrenice su stasali da ponesu račun i naplate dug. A nadam se da vi sa ovog foruma niste izvan BiH. Bilo bi to šteta.
E moji Bosanci svih vjera i nacija, zaista je smjesno gledati kako vas saltaju i jedni i drug i treci a Boga mi i cetvrti. HA HA HA HA. Zaista nigdje u Evropi nema veci idiota od Bosanaca a i Hercegovaca :). Neka vam bude sretno sa takvom pameti :).
ma brko moi možeš se ti tješiti koliko hočeš ali hajd stisni pa održi referendum, mislim da bi ti bio zadnji ;) ;) Kao prvo PC nije tvoje privatno vlasništvo i nisu svi bošnjaci prodali svoju zemlju u bescjenje. Moje nasljedstvo niko nigdje ne može nositi. A doći će na red i restitucija i kod vas pa čemo vidjeti gdje ću vas iseliti kad mi vratite sve što je vjekovima pripadalo mojim precima a koje ste mislili oteti.
Gledo sam taj\"inervju\"na laktaskoj TV,hahahhahahahahha pa onaj voditelj nesmije ni postaviti pitanje kako treba a Mile se raspričao ko Fidel Kastro da mu je postavio samo par dobrih pitaja imam osjećaj da bi ga uhvatio za pjevalo recimo da ga je pitao da li entiteti imaju pravo da odlučuju o zakonima sa nivoa BiH a za koje je u to vrijeme glasala i snsd ili recimo da li je po Dejtonu visoki predstavnik vrhovni tumač istog...... ma ne,pitanja su pripremljena već prije
-Doda ...k.r.m.e-evo ga opet Laze ,pogledajte frisko VIDEO na -(Poskok.info),kako se izvlaci ,samo oni mogu.
Zavezi djukelo!
Dodo ga pu.si, laganoooooooo ....
SERVI -OPANCARI SIRE ZLOBNU RETORIKU AL GA MOGU PODUDLATi SVIM BOSNJAMA A I INZKU...!!! :))))
@Jangmen Krvoloci ostaju krvoloci...!!! Oni nisu ljudi... ONI SU KRVOLOCKE HORDE SERVSKIH UBBICA-VAMPIRSKE MRACNE SILE...!!!
Cisto da se zna Republika Srpska osnavana 28 February 1992. Pa vi vidite... A kad vec pricamo o agresiji,,, seselj rodjen u sarajevu,tadic u sarajevu,ja u sarajevu.. Malo je tesko objasniti nekome da je agresor na sopstvenu otadzbinu. Ja znam da ste vi mnogi rodjeni u sandaku pa je to mozda osnova te price o agresiji iz srbije?? A gde su ovi vasi cobani rodjeni?
Ma sta vise pjenite, NISTA vazno se nije dogodilo u VSUN. Svako na svojim pozicijama, nit ce iko Dodika maknut nit se RS moze otcjepiti. Sve isto ko i juce, i zna se da ce him jedino na kraju napravit neki ustupak oko tog j***nog suda u zamjenu da ne prave taj j***ni referendum, i onda kaolicija SDP-Dodik na vlasti u BiH. Dosta vise i hajvanluka i jogunluka nek se u ovoj zemlji nesto RADI.
O kakvom pravu ovaj priča? RS je nastala na masovnom kršenju osnovnih ljudskih prava i na kršenju međunarodnog prava (genocid, etnička čišćenja, agresija). Mislim da gubi kontrolu. Gotov je.
Pa moraju da cute, jer ne mogu punih usta da pricaju, velika je dodikova kobasa.
brate najjaca fora je sto bosnje cute, a jedan Srbin im rastura vlastitu smrdljivu drzavu..:)) a bosnje nista nista.. samo cekaju i komentarisu na portalima, a vidi nasu braacu rade samo rade i posle vam kriv djavo kad bude problema..pa sta pisete ovde na sajtu, pusi dodiku ovo ono.idi kazi mu to ulice idi spreci ovaj haos shabani mali.. pozz iz BELGRADE-a za bracu SRBE
Ima li stranke u kojoj Spiric nije bio?