Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je to rek`o...........Zeko reko.........hahahahahaha
jESU OVU U sdp pAMETNI AKO SU STRANE SUDIJE I TUŽIOCI DOBRI NEKA IDU U GVANTANAMO, AMERIKU U KANTON SARAJEVO ILI SA sdp-OM U TRI PIČKE MATERINE
Rijec Srbizam je adekvatno ispravan i opravdano prihvatljiv termin jer se moze porediti sa Njemackim Nacizmom.Velikosrpski SANU ideolozi su primjenjivali iste metode masovnog pogubljenja,konc logora,planskog i sistematskog silovanja ,etnocida i kulturocida,sto je apsolutno ravno sa Nacizmom .Genocid je dokazan a plan bioloskog istrebljnja Bosnjaka je najavio sam buduci izvodac Karadzic za govornicom 91,presudama je potvrdena genocidna namjera a isti se nakon svih godina skrivanja po zemlji izvora genocidne ideologije Srbiji ,sada suocava sa svojim bolesnim velikosrpskim genocidnim rabotama,Nacisti su nacinili Holokaust nad Jevreima,Velikosrpski SANU ideolozi su planirali sprovodili istu ideologiju fasizma nad Bosnjacima i Hrvatima u BiH
Prenos Srbijanske reprezentacije je bio,vjerovatno,a prenos \"Bošnjačke\"nije,slažem se,ali zato je bio 100%prenos reprezentacije Bosne i Hercegovine. A čije je Brčko: Pa sam Ustavni naziv govori: Brčko Distrikt Bosne i Hercegovine i to je kraj. @sdp Podrška.
ako su vam toliko valjali i ako smatrate da treba da ostanu u BiH kreirajte im radna mjesta u nadzornom odboru stranke pa ih slobodno basnoslovno plaćajte koliko vam volja.
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
@Fen upravu si samo sto je tata u Distriktu Srbin clan SNSD-a...pa i taj entitet pripada nama tako da mozete samo da nam glabate jedan od dokaza je i to kada je srpska reprezentacija u fudballu igrala kvalifikacije bi je prenos na javnom mjestu a kada je igrala bosnjacka nije...pa ti vidi cij je Distrikt Brcko!!!
ba li je probajte drugu taktiku odvedite zene g. Dodiku pa ako neka bude valjala, neka je Dodo natrti mozda popusti...probajte
Mislim da nije problem prekompozicija BiH,problem je u tome što takvi kao ti žele da genocidna tvorevina ostane nedirnuta. Takvi kao ja? Je li ti dobro, ja nisam za to da RS ostane nedirnuta, nego mislim da se ne moze samo tako prekrsiti potpisani sporazum. Za promjene granica potreban je pristanak Srba, zato je jedino realno zamjena teritorija. Kad bi bilo po mojim zeljama, sigurno ne bi bile ovakve granice. A pod trecim entitetom mislim na hrvatski, ne pravi se mutav.
Mislim da nije problem prekompozicija BiH,problem je u tome što takvi kao ti žele da genocidna tvorevina ostane nedirnuta. Tri entiteta već postoje dva plus Distrikt Brčko BiH.Distrikt Brčko je defakto entitet:ima svoju policiju,tužilaštvo,svoju liniju razgraničenja,svoje znamenje,školstvo,skupštinu i vladu.....samo je problem što to ovi iz genocidne tvorevine nesmiju svojim biračima da priznaju.
Da imate imalo pameti uredili biste drzavu s tri federalne jedinice, tako da svi narodi budu zadovoljni i zaposlili domace sinove i kceri. Ali kada niste, onda dopustite strancu da vam kroji pravdu.
Mora, nema šta, jer ko će osloboditi ove SDP-ove reketaše ako ne bude stranaca?!
sa srbima se vec svako olahko poigrao...
Ne mora i neće. Ako se usudi idemo na referendum pa vi vidite. Sa Srbima se niko ne može igrati.
Podrska i naravno istina 100%!!! Nema odlaska stranih tuzilaca,sudija,OHR-a sve dok gnocidna tvorevina ne bude ulinuta i USTAV 1992-e godine na funkciji!Sve dok se srbski ratni zlocinci slobodno setaju i zive po genocid tvorevini nema odlaska svih stranih instituciaja koje sam naveo! BiH4EVER!