Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molitva s rudarima, opravdano, a u novcaniku legla plata od 39.000 € ! napolje inzko crknuces od bifteka a nas narod od gladi a ti to sve gledas !
Nista ne pomaze porodicama sto su sad svi uz njih i sto suosjecaju sa njima, njima nema onih najmilijih. :-( Trebali ste prije svi suosjecati, pa tim jadnim ljudima obezbjediti bar normalne i koliko toliko sigurne uslove za rad.
Svi su tu kad se desi tragedija, da bi ispalo kao da brinu. A boli njih briga iskreno da ti kazem, da im je stalo do tih ljudi davno bi oni reagovali. A ovako sve ovo sto pricaju mogu macku o rep okaciti, samo suplja. Da vidimo sad hoce li se ista promjeniti, ja nesto cisto sumnjam. Malo ce se pricati i to je to, a bogami dabogda da obezbjede neke bolje uslove. :-(
Ej kiki i ja sam, vjerujes ne mogu da se smirim, evo cijelo vrijeme placem, a ljude uopste nisam ni znala. Ali samo kad zamislim kako im je bilo... i kad mi na um padnu njihove porodice uhh uzas. :.( I tako sam ljuta, na ove nase vlasti, ne znam kako se poslije ovoga mogu u ogledalo pogledati, ja bi se na njihovom mjestu sebi gadila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj ne rise !