BiH dobila 44 omladinska lidera
0
Inzko: Mladi, podignite glas to je vaše pravo
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo vam mi razbili jugoslaviju nego vi p....ri stari.Vi ste krivi za ovu korupciju danas i vi ste nas naucili tim stelama za poslove i svemu ovom sto je nas zadesilo sad,samo ste vi krivi za to je.....a te pruga u g...u......haj vozdra
Inzko je pripadnik KULTA ILUMINATA (REPTILA)...
rajko mi ga vasic. Viditel sta radi ovaj svabo,a sva na nagovor bosnjacko-turskije talibana!Nagovara nasu krasnu omladinu da se digne protiv nasega rs oca,milojka atasoraba duduka!E nemore tako,kajem ja vami,ko sto sam reko i zeni u sebe, zmiji krvopiji!Jes da sam zbog mira u kuci sad manji od makovije zrna,al samo cekam da opet kosmet udje u nase okrilje!Za savatija svetog spremni!
Puse Gandju nemaju vremena
To nam kaže čovjek koji je reketaše, crnokošuljaše, pljačkaše i atentatore smjestio ne u KP Zenica, gdje bi trebali biti, nego u Vladu. Ološ gori od svih njih zajedno.
Treba uporediti omladinu od 19,20,21,22 godine iz 1945 i ovu sada iz 2011. 1945 Tito je sve to poslao na radnu akciju, lopata, civare, krampa i nije bilo bitno jel muško ili žensko sve je to poslano na radnu akciju. Zbog toga smo već 1947 dobili prugu Brčko-Bosanski Šamac. Sva sela i gradovi su se digil u poslijeratnu obnovu. Bolje milion litara znoja u miru nego kap krvi u ratu da se proliju. Danas vole slušati Beibera, Lady Gagu, Rihanu, neko i Cecu, Stoju,Seku, Kerleušu, Naked TV im je zakletva, nametanje lažnog morala i standarda, Red Carpet na OBN-u isto, skupina džabahljebaroša, nek roditelji za nas rade, sa štelom će nam naći posao i nama dobro, malo daj dobrog auta, kakvu ribicu pored sebe kojoj je jedina literatura propagandni prospekt od Max Factor šminke, daj kakvog mobitela sa taktilnim ekranom. Joj Tito ustani iz groba pa makar rastjeraj one sa Štrosmajerove na lopatanje i krampanje ko 1945
A šta mislite da malo presipamo iz šupljeg u prazno, to je rijetkost.
Eh, od onoliko oštećenih povratnika, rvi, zlatnih ljiljana, penzionera, invalida rata itd. oni našli nas mlade da se \"borimo\" za njih!? Nope, thanks, to vrijeme je prošlo, na kraju krajeva, meni ako nije dobro, lagano put pod noge i \"trbuhom za kruhom\", zapad, kanada, australija, valjda ce primiti mlade, spremne i poštene ljude da rade!? Iako je naravno nije ni tamo bajno, ali barem imas onu (normalnu) penziju kada udjes u starost (u evropi npr. prosjecno 50Eur po god. radnog staza)! ;)
lako je iz ureda prosipat suplju...ko nas cuje i da podignemo glas
ma daj Kincko - ne prdi boga ti
šta mislite koliko njih sa ne prve slike je NJUNFER??
Ana Trisic-Babic je krijumcarila i prodavala , a mozda i dalje to radi, oruzje koje pripada ABIH-i.........!!!!!!!!!!!!! A moguce je da je i jednu kolicinu tog oruzja zakopala po gennocidnoj tvorevini, PROBUDITE se dok nije KASNO.!!
Inzko podignem ti kcerku
gazi bandu lopovsku !
mogao bi se ti cro probuditi u gvantanamu gdje ti je mjesto i tebi i sličnim bradatim spodobama sto nam unistise drzavu