Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bla bla bla uvijek ista prica
Svakako da treba kritikovati vlast, ove cetiri godine vladavine SDP i SBB nanijeli su gradjanima i drzavi neprocjenjivu stetu, ovo je najgora vlast od pada komunizma.
Zaboravio si SDA, SDS, HDZ, HDZ1990, SNSD i SBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
incko........ti bi jos koju godinu ovde,da uzmes jos koju stoju hiljad eura
Ovom izjavom je priznao, da EU od 2006-e ništa ne radi u BiH, nego su samo čekali kad će izbiti protesti a vjerujem da su se nadali da se ponovo pokrkljamo, u tom slučaju oni bi "uveli" svoj red na radikalan način. Ovim relativno mirnim protestima smo i EU doveli u pat poziciju. Znaju oni da smo mi bure baruta sa fitiljom blizu vatre, ujedno EU sama ima najmanje četiri secenionističke regije (Belgija, Škotska, Katalonija i od skora Venecija), lako je moguće da se pojavi još koja, oni su svjesni te opasnosti, prema tome ne znaju dalje nego da isčekuju ishod i skuju mutan plan.
Gospodin se navodno zalaže za „suverenitet i teritorijalni integritet međunarodno priznate Bosne i Hercegovine“, a dovoljno je da odete u domovinu dotičnoga, pa da se uvjerite da gdje god na spiskovima možete izabrati jezik na kojem želite bilo šta, navedeni su svi mogući jezici, uključujući i srpski i hrvatski, ali bosanskog nema, a prevodioci tzv. B/K/S uopšte ne znaju bosanski, nego prevode srpski ili hrvatski, tako da su npr. optuženici na sudu kojima treba prevodilac odjednom, omer, izet, ragib... srbi, elvir, amar, adis hrvati... (a svima njima je maternji u stvari bosanski, ali bosanski prevodioci ne znaju) Tako da po mom mišljenju tu „nacionalistiöku politiku razdvajanja“ (ja?) upravo ista ta međunarodna zajednica podržava i podstiče, tako što je državu priznala ali jezik ne.
Odhebi više i ti i ofucane fraze. Hoćemo kvalitetniji život i više pravde za sve a ne neku lažnu brigu oi nekakvim apstrakcijama.
Baš je ovaj Icki hašarijast. Prvo po svaku cijenu gura sadašnju federalnu vlast, a onda je kao kritikuje... Valjda Lijanovići još nisu vratili dug njegovoj banki...
Mars i ti budalo samo pricas a nista ne poduzimas a nadlezan si i uzimas velikke pare ni za sta FUJJJJJJJJJJJJ
Joj ja gluposti, ne mogu ovo trpjeti. Bošnjački narod je tako glup. Nikakav svijet neće spasiti ''našu'' Bosnu i Hercegovinu jer je ''naša'' Bosna izgubljena 1995. Ako smo htjeli državu, trebali smo platiti krvlju još 100.000 života, nastaviti borbu do kraja, izaći na državne granice od Une do Drine i od Save do mora, i tad bi imao državu, o ove šuplje priče su obična prdina voda... Srbija je za pobjedu u 1. svjetskom ratu platila 50% muške populacije, dok su naši balijenderi u ovom ratu plinjalai uz ženine guzice, milimetra teritorije nisu dobili, s izuzetkom Krajišnika, njima svaka čast ...
Da mu je makar besplatna ova šuplja...
Naravno da nije upitanju, ali i ti a i sve nacionalisticke stranke, trebate da se sklonite i odete, jer ne pomazete, vise odmazete.
Gledaj ---smrada sad se javlja izvukao iz jazbine -smece picajzla Äustriska...!
Svakako da treba kritikovati vlast, ove cetiri godine vladavine SDP i SBB nanijeli su gradjanima i drzavi neprocjenjivu stetu, ovo je najgora vlast od pada komunizma.
INCKO ZATUPA INTERESE SVIJETA (FAKAT MU JE TO POSAO), TAJ SVIJET NAMA DAJE KREDITE (ZARAĐUJE NA NAMA), ZABRANJUJE NAM DA KAŽEMO DA NEĆEMO UVOZITI ONO ŠTO SAMI MOŽEMO PROIZVESTI (PLASIRAJU NAM SVOJ OTPAD). KAD SE DOBRO ZADUŽIMO A ZNAMO DA NEĆEMO MOĆI VRAĆATI (OD KREDITA PLAĆAMO NERAD ADMINISTRACIJE) UZET ĆE NAM RESURSE I PROFITABILNE KOMPANIJE (EP, RUDNIKE, BHT...) I NASTAVITI OPET DAVATI KREDITE. ZNAČI INZKO PRAVO DOBRO RADI POSAO ZA KOJI JE OD NAS DOBRO PLAĆEN (SVE SE TO NAMA BROJI KAO STRANA POMOĆ) DOK JE OVACA BIT ĆE I VUNE..
OOO dobro jutro uspavana ljepotice! dugo te nevidjeh...
itekako su upitni inzko.. i suverenitet i integritet.. vi što više produbljujete krizu to ćemo prije ponovno oformiti našu hr-hb. A da nema te međunarodne zajednice,koja 20 godina drži ovu tvorevinu u blokadi, ovdje bi odavno imali tri zasebne pravno uređene cjeline, što je realno jedini izlaz iz ovog beznađa. I prestani ljudima mazati oči sa pričom o tzv RBiH i slicnim glupostima i multikulturi i suživotu i jednom preCjedniku, jer to su priče u koje mislim jedino vjeruju sljedbenici alibabine politike.
Ovo je najgluplji predstavnik koji je dosao u BiH
I ti ne znas sta ces sa sobom, malo navijas za jedinstvenu RS, malo navijas za BiH, izgleda i ti ides niz vjetar kojim pare pusu.