Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton potpisala je odluku kojom EU dobija prava da sankcioniše sva pravna i fizička lica, čije aktivnosti potkopavaju suverenitet, teritorijalni integritet, ustavni poredak i međunarodni karakter BiH ili ugrožavaju Dejtonski mirovni sporazum
JUDE kako Vas nije stid brzo kod vjerskih institucija po pomoć
tako je sve sama realnost i istina
Moji havajci, boli istina - boli. Još sad kad vam sankcije uvedu... kauku majko, biće plača. Jbt, cijeli svet protiv croata, a oni brane zapad od najezde muslimana...
Spremaj se za KPD Zenica, Zlajoglu, i ti i tvoja nacionalističko- reketaško- crnokošuljaško- staljinističko- mesarska bagra koja je izvršila državni udar.
kralju ne spamaj, tako ti tvoje plave krvi
amerika je uz nas bosnjaci
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
incko je derpe, provjereno....pitajte Ziju...oko njega je balavio
Na sljedecem Saboru oba HDZ predlozit cu da obe stranke kolektivno predju u Evropsku stranku g. Prlica. On ima dobre i dugorocne veze u Bruxellesu...Den Haag je naime tu negdje blizu...
Đžaba mišu škriparski se nadaš,možete braći srbima i rusima dati guzice koliko hoćete,ali je baćuškama u Bosni STOP.Ovo je ipak AMERIČKA,pa onda i TURSKA zona uticaja-nastavi sad kmečati :)
U pravu je Harčenko. Rusi dolaze....ovo i je njihovo interesno područje. Ameri-van! I Turci, i Turci...:)))
čuj ovih orangutana, kako Inzko ne zna tumačiti zakone....hahahahhaha... A koji sve mammazi danas pišu po internetu, braćo mila!!!
Pa ovo je stvarno vrhunac licemjerja!!!! Jedino se u kantonima gdje je HDZ pobijedio još nije formirala vlast (6 mjeseci nakon izbora, a rok je bio do 15.decembra), i oni ne osjećaju nikakvu odgovornost za to!!! Bezobrazno, drsko, licemjerno!!! I zato, naprijed BiH i stop šovinistima i separatistima! Jednom zauvijek!!!
ovaj inzko haj sto je.e stukore al sto usi zavrce?