Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GO HOME
http://www.youtube.com/watch ?v=dQLQ0omj7mc&feature=f vw POGLEDAJTE ovo vrijedno je PAZNJE!Srbski NACIZAM i FASIZAM u drugom svjetskom ratu!!!! JUCE i danas NISTA nije bolje,KO JE CISTI FASIZAM i NACIZAM JEDINI U REGIJI bar KOLEKTIVNO??? Sta RADI EU-a i kaze na OVAKVOM KOLEKTIVNOM BOLESNOM RASISTICKOM FASISTICKOM NACISTICKOM izmisljenoj naciji??? Sta kaze USA na ovome? Sta kazu SVI JEVREJI DAL U Bosni i Hercegovini,EU-ji,Americi,Iz raelu???Ko je do juce grnatir\'o Jevrejska,Muslimanska,Katoli cka groblja po Bosni i Hercegovini i Sarajevu?Ko je do juce unistavo Muslimanske,Katolicke,jevrej ske Bogomolje u BiH-i? BiH4EVER!
http://www.youtube.com/watch?v=edS1UGUeeKE&feature=related srbski fasiazam i nacizam,pocelo je u VUKOVARU ZAVRSILO SE U SREBRENICI! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
G-ne Inzko znamo dobro da je politicka situcaija u BiH-e katastofalna.Sto ne upotrebite Bosnka ovlasti,obavjestite da se entitetsko glasanje mora ukinuti ko i genocidna tvorevina. Nasa drzava ima svoj ustav koji se vasi i danas zasto gubit vrijeme.A ovi svi koji vas vrijedjaju i opmalozavaju nisu dostojni ni cipele da vam ocite. Drzavna imovina nase zemlje ce OSTAT drzavna imovina,nema raspodjele po entitetima,popis je bio potreban al nema raspodjele drzavne imovine na enitete to bi bio kraj nase suverene drzave! Sto ne hapsite fasistu i lopova s laktasa,znate dobro da je to jedan veliki fasista i mafijas,pljacka drzavu i narod. BiH4EVER!
Gospodine Inzko! Blago rečeno, Vi nemate pojma o funkciji koju obnašate! Vaš posao nije da gledate i prenosite strancima nerad političara, nego da RADITE nešto drugo! Imamo mi dovoljno mahaluša! Ako može muzička želja, Balašević - Vi ste jedan običan miš! Hvala!
\"Inzko izvijestio Steinberga o zabrinjavajućoj situaciji u BiH\" nijedan neće moći zaspati, tako mi je žao ISKRENO Crkli obadvojica i dabogda nikada u bih ne došli
Ja sam za izlazak RS iz BiH... Ali sa 15% teritorije!!! Koliko su navalili trebali bi biti zadovoljni da se ujedine s majkom!!! JUPIIIIIIIIIIIIII
to inzko, samo rokah vlahoruse :))