Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schilling zabrinut a Incko duboko zabrinut
Uopšte nije važno šta oni misle. Šta veli EU Komisija? Kad ćete prestati intervjuati ljude koji nemaju nikakvog uticaja. Dajte čelnike zemalja u EU da dođu do rječi. Oni sve znaju. Njihove tajne službe i savjetnici im svaku sedmicu podnesu izvještaj. Balkan je najvjerovatnije u tom izvještaju.
@Termiti 1.1.2020 Hrvatska preuzima predsjedavanje EU i onda ćeš čuti šta Oni, veliki važni misle o BIH. Interes u EU ili EU komisiji pored Brexita je ravan NULI.
@Kinsky Nije tako svaki izvještaj pokriva sve krize na ovoj kugli. Svako ima svoj broj.
ma bakir ce preci preko svega, on je pravo kako kazu bosnjaci merhametli kad daje tudje ... uspio ga slomiti jedan EU politicar na odlasku i koji ce na racun toga dobiti jos neki mandat kao dobar poznavalac balkana i prilika .... ANP je Pendes mogla poslati bez obaveze prema VM-a a uz to tu je vecina koja moze to usvojiti kao usvajaju ANP a ne usvajaju, i cisto je tehnicka stvar ... ali tu kenja EU i NATO, kakav racku ANP MAP i sl. ublehe, primis u NATO BIH ša neka dodik kenja i vucic ..
Inzko nije zabrinut??????!!!!!!!
Nije kriv nijedan visoki predstavnik sto nepismene krezave nane-dede ,njihova djeca i IZ napravise epsku glupost i propast sopstvenog naroda ,sto nicim izazvani napravise 30 godisnju dinastiju Izetbegovica
Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com
Grdno
https://www.klix.ba/
Ma lazu oni ko psi nista oni dogovorili nisu samo narodu lazu
Koliko ja vidim ova dvojica se ne pitaju nista kao ni ja. Sto Dodik kaze to je.
Veliki korak za njih mali za nas
ja bi te lidere pohapsio.........
dok god su nacionalisticke partije na vlasti u bih OHR ostaje a to ce biti jos dug period jer bih sa ovim na vlasti nema sto traziti u EU prije nego sto udje u NATO!
Kakva Evropa i EU stara evropska krstaska qhurva , sta vi mislite da je njima stalo do muslimana i ljudskih prava u Evropi, tako su BiH-a i Srebrenicu prpustili da se pravi genocid i to ce uvijek ponoviti!
Sta si uradio osim da si zabrinut
@Propuh76 nista ........u tom i jeste pojenta
Inzka boli 👃za ovakvu situaciju koju proizvode safasnji hostapleri a Swarz je sigurno zabrinut jer je ovdje ipak odgovorno radio svoj posao
E ali znas kolko mi dusu puni kad vidim kako se ovi kamenjari iz manjeg BH entiteta loze hahahahahahahahah