Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ljudi sa je SDP formirao vlast bez SDA i HDZ BIH to bi ja i razumio, ali da SDP za sobom šlepa SDA i za sva zla svijeta optužuje smao HDZ BIH a SDA se abolira od svega pa to nebi progutala ni mala djeca. Možda bi im bio pametniji poziv da su iz svalsti izostavili SDA ali o tom potom. Jer ipak je SDA biodominantan u Vladi federacije i većini miješanih kantona za cijelo vrijeme od rata.
pos.. se na tvoj prijedlog jer to sve nacionalne stranke koje su nas doveli na prosijacki stap !!! a ti bi ponovo nijh mora da ti je obecana neka pozicija cim ovoliko reklamiras HDZ i SBiH !!!!
da smo imalo demokratska zemlja ova bi bagra platformaška odgovarala na sudu za državni udar, samo u BiH izborni gubitnici mogu doći na vlast, TAMO GDJE PRESTAJE LOGIKA NASTUPA BIH. LAGUMDŽIJA=MILOŠEVIĆ TIHIĆ=KARADŽIĆ
Ovo je gad nad gadovima. Lazov nad lazovima. Radi za interese samo jedne strane od pocetka. I to vise ne krije. Sablasno zabrinjavajuce za normalne ljude ali ne i za ove nase domace uhljupe.
ustav republike bosne i hercegovine.....................dosta vise diktature impotennih ra*tnih zlo*cinaca serva spirica, dodika i covica.........DOSTA......!
@ampak srpcicu gen*ocidasu...vi ste servi opasni za demokraciju, evropu i civilizovan narod! dosta servof*asizma...!
Socijal-demokratija kuca na vrata Hrvatima BiH
Vrijeme je da neko zaustavi SDP. Trebamo novu vlast u kojoj ce biti oba HDZ-a i Stranka za BiH. Gledajte TV1, nasu najbolju televiziju.