Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti došao da se vidiš sa Radeljašem. Sad će u Goraždu da cvjetaju ruže.
...ma lik hoda i dogovara poslove za svoja preduzeća iz austrije...je.be se njemu za poso predstavnika...to je ionako na stand-bayu...boli ga ku.rko..dok ga vrate u austriju on će postati tajkun :-)))
"Čujem da ovdje radi između 200-300 građana iz Republike Srpske, kao i građani iz Srbije, što znači da kada si atraktivan, dolaze i drugi ljudi i to treba biti princip za sve sredine. U tom smislu, bilo bi fino kada bi se 'pogoraždila' cijela BiH i kada bi bilo puno takvih sredina“, kazao je Inzko." Bekto, Bekto Precisa !!!
Joj kolko je ovaj lik bezze to je drama.
Naprijed Gorazde! Da ste pametni, ne bi ni jednog Srbina zaposlili!