Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru u svim gradskim i kantonalnim institucijama je go lopov. Vlast cine sda,sbb i hdz. Narod pasivan i nema nade da se probudi.
to su obicni govnari i nisu mi jasni mostarci koji ih toliko dugo trpe. zgazite ih vise!
@CrnaIegija Žegam ti staru u pakaš od Mostara do Crne gore. hahahahahhahhhahah. ahahahaaaaaaaaaaa Pozdrav iz SLOBODNOG Sarajeva
Možda da svi iselite...il budete stoka sitnog zuba za lopinaše....samo su te dvije opcije čini mi se...
Hoce li neko odgovarati? Hoce li izvodjac radova krivicno odgovarati? Ili mu ledja cuva stranka?
U Mostaru su svi u vlasti goli lopovi. Sve ovakve strane investicije su politicari opuhali. Isto je tako SDA elita digla pare kad se Pavaroti centar pravio.
Samo vi njima dajte novac a oni ce njega da utrose ;-) , fakticki glupi stranci finansiraji ove lopove i onda se kao cude kao kradu haha pa sta ste mislili ...
Hoće Čović u Evropu kao treći entitet a nije u stanju srediti govna koja seru po Mostsru koja koštaju 130 miliona KM. Gdje li su pare otišle da je samo znati .
novi podzemni put ispod cernice za turiste: bulevar-pečine uz neretvu!
nije do ovih ili onih.i ovi i oni seru podjednako. stvar je u tome da kod nas nema nikakvog profesionalizma ni odgovornosti počev od večitog gradonačelnika, preko izvodjača radova do naših gradjevinskih radnika koji svi skupa nisu stručni da ozidaju omanju šupu a kamo li kolektor...strasno je ovo šta se dešava u mostaru, gradu sa puno potencijala .
Apsurdistan najveci na svijetu je ovaj nas Mostar nazalost pa jbt nije se otvorila nijedna jaca firma ima 10 godina, konacno smo se radovali da ce se rijesiti kanalizacija kad k. Mostar postaje najlosija sredina za zivot obicnog gradanina.
jesu tu hdz i gradonacelnik i tajkuni oprali lovu...
Pa ovdje jasna stvar neće se hrvatska govna razgrađivati u bošnjačkom dijelu ili obrnuto u zavisnosti gdje je kolektor smješten.
naravno da ce propasti kad na tenderu "dobije" hp investing. sve sto su "radili" je propalo, ne funkcionise ili iza njih dolaze drugi da poprave. pleme.vam sda-ovsko nesposobno podvelesko. dosli ste na asfalt, a ponasate se kaonda ste idalje u rodnom zavicaju
Svasta je moguce u BiH
Dobro Ona dole napisa, kuce i vikendice su napravili bez greske.
Svi se prave naivni, a zna se dobro šta je uzrok. Kolektor na desnoj obali, na kojoj je i uređaj za prečišćavanje, je završen i može biti pušten u rad, kao i sam uređaj. Kolektor sa lijeve obale nije preveden na drugu stranu, na kojoj je uređaj i nema puštanja u rad dok i lijevi i desni kolektor ne budu spojeni sa uređajem. Zašto? Pa Bošnjaci se boje ukoliko se pusti u rad desna strana da njihova strana neće nikad biti spojena.
@samp1ta Nije do duše, ljudi su izvarani dosad milion puta i nema više povjerenja, niti popuštanja. Ili obje strane, ili nijedna. Smatram da su u pravu, jer bez ultimatuma se u Mostaru ništa ne rješava. Nažalost.